„Cupa Alexandrion”, ultima verificare pentru HC Zalău

După ce a organizat Cupa Consiliului Judeţean Sălaj în urmă cu două săptămâni, Handbal Club Zalău participă luni şi marţi la un alt turneu de verificare, ultimul din acest an. Jucătoarele conduse de Gheorghe Tadici evoluează la „Cupa Alexandrion”, un turneu organizat de Universitatea Alexandrion Cluj, la care au mai fost invitate HC Alba Sebeş şi CSM Bistriţa.
„Vom mai susţine trei jocuri de verificare pânpă la finalul anului, toate trei vor avea loc în cadrul unui turneu ce se va desfăşura la Cluj-Napoca, apoi va începe campionatul”, a precizat managerul Gheorghe Tadici la finalul „Cupei Consiliului Judeţean Sălaj”.
Turneul de la Cluj a început în luni dimineaţa, iar în cursul acestei zile, handbalistele zălăuane se duelează cu formaţiile din Sebeş şi din Bistriţa. Tot luni au mai fost programate două dueluri în care Universitatea Cluj întâlneşte CSM Bistriţa şi HC Alba Sebeş.
„Cupa Alexandrion” se va încheia marţi, cu ultimele două partide. De la ora 10, CSM Bistriţa va întâlni HC Alba Sebeş, iar de la ora 12 este programat duelul dintre Universitatea Cluj şi HC Zalău.
HC Zală va susţine primul meci oficial din 2016 în data de 6 ianuarie, urmând să evolueze pe terenul formaţiei HCM Roman.

One Thought to “„Cupa Alexandrion”, ultima verificare pentru HC Zalău”

Leave a Comment