Cupa „1 Decembrie”, dominată de tenismenii zălăuani

Tenismenii de la CSM şi CSS Zalău au obţinut cele mai bune rezultate la ediţia din acest an a Cupei „1 Decembrie”, un turneu interjudeţean la care au fost prezenţi peste 50 de sportivi din Cluj-Napoca, Cehu Silvaniei, Salonta, Carei, Satu Mare şi Zalău. Competiţia a avut loc la sala de tenis din incinta Stadionului Municipal, având loc atât meciuri de fete, cât şi de băieţi.
Categoria 6 – 7 ani la feminin a fost câştigată de Kata Demjen, de la CSM Zalău, iar o altă tenismenă de la clubul zălăuan, Alexa Vesö, a ocupat poziţia a treia.
Şi la băieţi legea a făcut-o tot un zălăuan, Adrian Pop, locul doi fiind ocupat tot de un sportiv de la CSM Zalău, Matei Pop. Pe locul trei s-au clasat doi tenismeni din Cehu Silvaniei, David Gavra şi Mihai Vîrca.
Demjen Esztera s-a clasat pe locul întâi la categoria 8 – 9 ani, iar la masculin, pe primul loc s-a situat Paul Silaghi, de la CS Tapo Carei.
Dintre cei opt sportivi care s-au clasat pe primele locuri la categoria 10 – 11 ani, doar unul a fost din Satu Mare, ceilalţi şapte fiind sălăjeni. Ioana Barbor şi Mara Onicaş, ambele de la CSS Zalău, au ocupat primele două poziţii, iar pe locul trei s-au clasat două tenismene din Cehu Silvaniei, Carla Câmpan şi Iasmina Bretan. Gabriel Mărcuţ, din Cehu Silvaniei a câştigat întrecerea la băieţi, iar pe podium au mai urcat George Măgurean şi Alex Sabou, ultimul fiind de la CSS Zalău.
Şi podiumul la categoria 12 – 13 ani a fost dominat tot de tenismenii de la CSM Zalău, locul întâi la feminin fiind ocupat de Domokos Reka, iar la masculin, de Cristian Mureşan. „A fost o competiţie reuşită, iar scopul principal a fost de a de a face o verificare la final de an, mai ales că selecţia începe de la vârstă fragedă, cinci, şase ani. Toate cluburile participante s-au declarat mulţumite, cu atât mai mult noi, care am şi avut cele mai bune rezultate”, a precizat antrenorul de tenis de masă de la CSM Zalău, Victor Puie.
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a oferit la final cupe, diplome şi medalii, iar Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă a oferit premii în obiecte pentru primele patru locuri la fiecare categorie.

Leave a Comment