Cum să câştigi la Book of Ra?

Book of Ra este probabil printre cele mai populare şi mai cunoscute jocuri de tip păcănele apărut vreodată, fiind totodată şi unul din cele mai avantajoase jocuri cu speciale, în timp ce povestea jocului cu siguranţă va ajunge să te captiveze. Mai jos, în continuarea acestui articol vei învăţa cum să înregistrezi câştiguri la acest joc, câştiguri destul de frumoase cu care te vei putea mândri.

Cum să câştigi la Book of Ra?

 

După cum spuneam, Book of Ra este unul din cele mai cunoscute jocuri tip păcănele, fiind totodată şi unul din jocurile ce plăteşte foarte bine. Singurul secret al acestui joc este acela de a-l înţelege, nefiind deloc greu să începi să câştigi la acest joc.

Evident, şansele de câştig cresc, din moment ce rămâi conectat şi te joci cât mai mult. Ca să începi să înregistrezi câştiguri, nu e nevoie să joci pe un “bet” prea mare, existând şi jucători ce înregistrează câştiguri la pacanele Book of Ra şi pe cele mai mici pariuri, în valoare de 0.01 lei. Odată ce simbolul tip carte începe să îţi fie pus tot mai des, trebuie să îţi dai seama că te apropi de rundele bonus.

Acest joc este unul ce îţi oferă posibilitatea de a-ţi ajusta liniile de plată, astfel încât vei putea să îţi setezi odată cu fiecare rotire pariul, iar, aşa cum menţionam şi mai sus, poţi să joci chiar şi pe un pariu în valoare de 0.01 lei, fiind unul din puţinele jocuri ce îţi oferă această posibilitate.

Vei observa că odată cu fiecare câştig ţi se oferă posibilitatea de a-ţi  aduna creditele sau de a le paria, având astfel posibilitatea funcţiei gamble, sau să “dublezi”, aşa cum se vorbeşte în limbajul de zi cu zi al pariorilor. Pentru a-ţi putea dubla fiecare câştig, vei fi nevoit să ghiceşti culoarea următoarei cărţi, având de ales dintre roşu şi negru. Este recomandat să foloseşti această funcţie pentru câştigurile ceva mai micuţe, când îţi poţi asuma riscul de a pierde o sumă nu prea importantă de bani.

Rămâi cât mai mult în joc şi administrează-ţi bine bugetul

Totodată, dacă vei rămâne cât mai mult în joc, trebuie să ai grijă să îţi administrezi bine bugetul pe care îl ai, ţinând cont de rundele de joc ţi de timpul pe care îl ai, astfel putând afla cât îţi poţi permite pentru fiecare rundă.

Dar, dacă îţi place să joci la risc, vei putea să aplici o miză mai mare acestui joc. Trebuie să reţii din start că şansele de câştig sunt 50-50, având posibilitatea atât de a înregistra câştiguri mult mai mari decât în cazul unei mize modice, însă există şi riscul de a-ţi epuiza într-un timp foarte scurt bugetul.