Culturiştii sălăjeni, medaliaţi la Campionatul Naţional de la Sibiu

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Culturism la categoriile seniori şi masters a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Sibiu, printre participanţi numărându-se şi trei sălăjeni. Clubul Sportiv Gold-Gym Şimleu Silvaniei a fost reprezentat de instructorul Ioan Laslo, care a urcat pe scenă în proba de body-building clasic, la categoria masters plus 50 de ani. Chiar dacă au fost înscrişi mai mulţi concurenţi la această probă, în concurs a intrat doar culturistul şimleuan, care a şi devenit campion naţional, câştigând medalia de aur. „Am câştigat medalia de aur, dar nu post să spun că sunt foarte satisfăcut, din moment ce am urcat singur pe scenă. Păcat că se întâmplă şi astfel de lucruri, oamenii se înscriu, apoi le este frică probabil să mai intre în concurs. Au fost la Sibiu şi reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale Anti-Doping şi cred că prezenţa lor acolo i-a speriat pe o parte dintre cei care s-au înscris. Au fost şi alte categorii cu un singur reprezentant, chiar dacă şi acolo erau înscrişi mai mulţi sportivi. Cel mai mult îmi pare rău pentru faptul că m-am pregătit intens în această vară şi eram într-o formă sportivă bună”, ne-a declarat şimleuanul Ioan Laslo, care a obţinut medalia de aur şi la ediţia de anul trecut.
La evenimentul de la Sibiu au mai participat Liviu Unguruşan, preşedintele clubului CS Alfa Zalău şi Zsigo Alexandru Mihai, sportiv în cadrul clubului. Liviu Unguruşan a făcut o figură frumoasă la categoria plus 80 de kilograme – masters (50 – 60 de ani), devenind vicecampion naţional, la fel ca la ediţia de anul trecut.
Celălalt reprezentant al CS Alfa Zalău, Zsigo Alexandru Mihai, a fost nevoit să abandoneze.
În acest an mai sunt programate Cupa României şi Cupa Federaţiei la Culturism şi Fitness. Prima competiţie va avea loc în 24 octombrie, la Sâncraiul de Mureş, iar a doua, în 21 noiembrie, la Belcean.

Leave a Comment