Culturiştii sălăjeni, calificaţi în finala Campionatului Naţional

Culturiştii sălăjeni legitimaţi la CS Alfa Zalău şi CS Gold Gym Şimleu Silvaniei au obţinut calificarea în finala Campionatului Naţional de culturism şi fitness în urma rezultatelor obţinute la faza zonală desfăşurată la finalul săptămânii trecute, la Gherla.
CS Alfa Zalău, club condus de Liviu Unguruşan, a avut patru reprezentanţi, cele mai bune rezultate fiind obţinute de Mihai Zsigo (cat. +90 kg.), la seniori şi de Ciprian Puşcaş (cat. +75), la juniori, ambii clasându-se pe locul doi la finalul competiţiei. Tot la juniori, Emanuel Almaş (cat. +75 kg.) s-a clasat pe locul trei, Szeredai Kristian Akos a ocupat locul patru, în timp ce Andrei Tudor Man s-a situat pe poziţia a şaptea.
De la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei, club condus de Ioan Laslo, au participat: Tokoly Francisc, care s-a clasat pe poziţia secundă la seniori în proba de bodybuilding classic, Flaviu Găvriluţ (cat. 75 kg.) şi Adrian Ardelean la juniori (cat. +75 kg.), ambii clasându-se pe locul patru.
La faza zonală a Campionatului Naţional de la Gherla au participat sportivi din nouă judeţe: Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Bihor, Hunedoara, Argeş, Timiş şi Caraş Severin. Competiţia a fost organizată de Federaţia Română de Culturism şi Fitness şi de Clubul Sportiv Mădă&Mari Fitness din Cluj-Napoca.
Campionatul Naţional rezervat juniorilor este programat în perioada 17 mai, la Iaşi, iar cel rezervat seniori va avea loc în luna septembrie, la Sibiu.

rezervat seniori va avea loc în luna septembrie, la Sibiu.

Leave a Comment