Culturiştii sălăjeni au obţinut rezultate notabile la Cupa Federaţiei

Cele mai bune reultate au fost înregistrate de şimleuanul Ioan Laslo, preşedintele Clubului CS Gold Gym Şimleu Silvaniei, care a cucerit medalia de aur la categoria masters – plus 50 de ani şi de Raul Nicolae Tărău (CS Alfa Zalău), care s-a situat pe primul loc la categoria juniori

Becleanul a fost gazda ediţiei din acest an a Cupei Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, competiţie organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Bistriţa-Năsăud, Primăria Beclean şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness. La eveniment au participat sportivi de la toate cluburile din România afiliate la Federaţie, sportivii concurând în probele de culturism seniori, masters, juniori, bikini fitness, body fitness, fitness masculin şi feminin.
Sălajul a fost reprezentat de cluburile CS Alfa Zalău şi CS Gold Gym Şimleu Silvaniei, primul având patru sportivi la acest concurs, iar al doilea, trei.
Printre participanţi s-au aflat şi preşedinţii celor două cluburi, iar Ioan Laslo, preşedintele CS Gold Gym Şimleu Silvaniei, a reuşit să câştige medalia de aur la categoria masters – plus 50 de ani. În cadrul aceleaşi categorii, zălăuanul Liviu Unguruşan, preşedintele CS Alfa Zalău, a obţinut medalia de argint.
Ioan Laslo a concurat şi în proba de body-building clasic la seniori (175 centimetri), clasându-se pe locul trei.
Medalie de aur a obţinut şi reprezentantul CS Alfa Zalău, Raul Nicolae Tărău, la categoria juniori (75 de kilograme), pentru acesta fiind prima participare la un concurs oficial. Tot la prima participare a fost şi Tokoly Olga, care a fost medaliată cu argint la junioare I, categoria open. Pe aceeaşi poziţie s-a situat şi Szeredai Krisztian Akos la categoria juniori I – open.
Pe podium a urcat şi Adrian Ardelean, sportiv legitimat la CS Gold Gym Şimleu Silvaniei, acesta clasându-se pe locul doi la categoria juniori.
Cupa Federaţiei de la Beclean a fost ultima competiţie din acest an pentru culturiştii sălăjeni.

Leave a Comment