CSS Zalău, medaliată cu bronz în Campionatul Naţional de Volei pentru cadeţi

Clubul Sportiv Şcolar Zalău a obţinut, la finalul săptămânii trecute, un nou rezultat notabil cu secţia de volei. Echipa condusă de Dorian Faur, care este şi directorul CSS Zalău, s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional rezervat cadeţilor, alături de alte cinci echipe, fiind astfel cele mai bune şase formaţii din România la această categorie. CSS „Avram Iancu” Ştei, CSS Topliţa, CSM Bucureşti, CTF Mihai I Bucureşti şi LPS CSS Suceava sunt celelalte cinci echipe participante la turneul final alături de voleibaliştii zălăuani.

Cadeţii de la CSS Zalău au început turneul cu două eşecuri clare, 0 – 3 cu CTF Mihai I Bucureşti şi cu LPS CSS Suceava, fiind două „duşuri reci” care i-au trezit la realitate pe zălăuani. A urmat o victorie la limită, 3 – 2 în faţa celor de la CSM Bucureşti, apoi o victorie în patru seturi în faţa celor de la CSS „Avram Iancu” Ştei. În ultimul meci, cel cu CSS Topliţa Ştei, zălăuanii s-au mobilizat, din nou, exemplar, câştigând cu 3 – 1, rezultat în urma căruia, CSS Zalău a terminat turneul final pe locul trei, obţinând medalia de bronz.

„Este un rezultat de care ne bucurăm cu toţii, mai ales că nu a fost deloc uşor să ajungem între primele trei echipe din România. Le-am spus copiilor dinainte că avem şansa noastră la o medalie şi că trebuie să profităm de acest lucru. Mă bucur că au înţeles şi s-au mobilizat foarte bine în ultimele trei meciuri”, a declarat Dorian Faur.

De menţionat că printre echipele învinse de CSS Zalău se numărăr şi CSM Bucureşti, cea care a devenit campioana României la această categorie.

Federaţia Română de volei a acordat şi premii individuale la finalul turneului, Dragoş Crişan fiind desemnat cel mai bun libero al turneului.

CSS Zalău: Patrick Verdeş, Dragoş Crişan, Ştefan Ciocan, Raul Boeş, Ionuţ Ciontoş, Antoniu Rus, Lucian Urzică, Tudor Ardelean, Szabo Daniel şi Andrei Botiş. Antrenor: Dorian Faur

 

 

2 Thoughts to “CSS Zalău, medaliată cu bronz în Campionatul Naţional de Volei pentru cadeţi”

  1. […] Clubul Sportiv Şcolar Zalău a obţinut, la finalul săptămânii trecute, un nou rezultat notabil cu secţia de volei. Echipa condusă de Dorian Faur, care este şi directorul CSS Zalău, s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional rezervat cadeţilor, alături de alte cinci echipe, fiind astfel cele mai bune şase formaţii din România la această categorie. CSS „Avram Iancu” Ştei, CSS Topliţa, CSM Bucureşti, CTF Mihai I Bucureşti şi LPS CSS Suceava sunt celelalte cinci echipe participante la turneul final alături de voleibaliştii zălăuani. Cadeţii de la CSS Zalău au… Citeste mai mult […]

  2. […] Clubul Sportiv Şcolar Zalău a obţinut, la finalul săptămânii trecute, un nou rezultat notabil cu secţia de volei. Echipa condusă de Dorian Faur, care este şi directorul CSS Zalău, s-a calificat la turneul final al Campionatului Naţional rezervat cadeţilor, alături de alte cinci echipe, fiind astfel cele mai bune şase formaţii din România la această categorie. CSS „Avram Iancu” Ştei, CSS Topliţa, CSM Bucureşti, CTF Mihai I Bucureşti şi LPS CSS Suceava sunt celelalte cinci echipe participante la turneul final alături de voleibaliştii zălăuani.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment