CSS Zalău, locul cinci la nivel naţional în campionatul de minivolei

Calificată la turneul final după ce a obţinut doar victorii la turneele anterioare, echipa de minivolei a Clubului Sportiv Şcolar Zalău a avut un parcurs bun şi la faza finală, desfăşurată în perioada 16 – 20 iunie, la Baia Mare.

Voleibaliştii zălăuani au fost repartizaţi în Grupa A, alături de CSS Nicu Gane Fălticeni, CSS Tulcea şi CSS Viitorul Cluj. Echipa condusă de Dorian Faur, care este şi directorul CSS Zalău, a înregistrat două victorii şi o înfrângere în faza grupelor, câştigândd cu 3 – 1 duelurile cu CSS Nicu Gane Fălticeni şi CSS Viitorul Cluj, pierzând, în schimb, jocul cu CSS Tulcea cu scorul de 1 – 3.

Competiţia de la Baia Mare a continuat cu semifinalele pentru locurile 5 – 8, iar câştigătoarele s-au întâlnit apoi în finalele pentru stabilirea locurilor 5 – 8. În semifinale, Zalăul s-a impus cu 3 – 1 în faţa celor de la CSS Bacău, iar în finală, jucătorii de la poalele Meseşului au câştigat cu 3 – 2 partida cu CSS Ocna Mureş. În urma acestor rezultate, CSS Zalău a ocupat locul cinci din opt echipe participante la turneul final, primele patru fiind ocupate de CSM Bucureşti, CSS Tulcea, CSS 2 Baia Mare şi CSS Nicu Gane Fălticeni.

„Am fost foarte aproape să intrăm în grupa pentru locurile 1 – 4, însă şi acest rezultat este unul care ne bucură şi ne dă speranţe în viitor. Am terminat pe locul cinci cu patru victorii şi o înfrângere. A fost o perioadă grea, în care nu ne-am putut pregăti aşa cum ne-am dorit, dar copiii s-au dăruit şi au obţinut un rezultat cu care ne mândrim”, a declarat directorul CSS Zalău, Dorian Faur.

CSS Zalău: Dragoş Crişan (cpt.), Bogdan Bone, Matei Chiba, Alexandru Morar, Răzvan Mic, Alexandru Domuţa, Andrei Olar, Alexandru Nosa, Rareş Lupşe şi Ovidiu Pataki.

Leave a Comment