CSS Zalău, cu patru echipe la turneul semifinal

Prima parte a anului 2015 a însemnat şi patru calificări la turneele semifinale pentru Clubul Sportiv Şcolar Zalău. Clasată pe locul doi la finalul meciurilor din faza grupelor, echipa de juniori I s-a calificat la turneul semifinal din cadrul Campionatului Naţional de volei. Competiţia este programată în perioada 18 – 20 aprilie, iar jucătorii pregătiţi de Dorian Faur au fost repartizaţi în seria a III-a, alături de formaţiile CSS Topliţa, CSS Bihorul Oradea şi CSS Bega Timişoara. CSS Topliţa este echipa cu care zălăuanii s-au duelat şi în faza grupelor, pierzând meciul tur cu scorul de 1 – 3 şi câştigând returul cu 3 – 0.
16 echipe s-au calificat la turneul semifinal, împărţite în patru serii a câte patru echipe, iar la turneul final se vor califica primele două formaţii din fiecare serie.
Şi echipa de volei – juniori III a obţinut în acest an calificarea la turneul semifinal. Elevii antrenaţi de Dan Onuţe au participat chiar în acest weekend la cea de-a doua fază a Campionatului Naţional, programată la Craiova. Adversarele celor de la CSS Zalău au fost CSS Craiova, CSS Bega Timişoara şi CSM Câmpia Turzii. La fel ca la juniori I, 16 echipe s-au duelat pentru cele opt poziţii care duc la turneul final, primele două echipe din fiecare grupă urmând să obţină calificarea în ultima fază a competiţiei.
Celelalte două formaţii calificate la turneele semifinale sunt echipele de handbal feminin, junioarele II şi III. Prima echipă este pregătită de Dan Pavel, iar în faza grupelor a evoluat alături de CS Olimpic Târgu Mureş, LPS Bistriţa, CS Arena Târgu Mureş şi CSS Sighişoara. Primele patru echipe din serie au obţinut calificarea la turneul semifinal, printre ele, şi CSS Zalău, care a terminat pe poziţia a patra.
Turneul semifinal este programat în perioada 22 – 26 aprilie, locaţia nefiind încă stabilită. Adversarele echipei zălăuane vor fi CSS 2 Bucureşti, LPS Slatina, Activ Plopeni şi CSS Constanţa, formaţiile clasate pe primele două locuri la finalul turneului semifinal urmând să se califice în ultima fază a competiţiei.
Tot pe locul patru în serie a terminat şi echipa de junioare III, pregătită de Gabriela Muntean, obţinând şi aceasta calificarea la turneul semifinal. Adversarele handbalistelor zălăuane au fost Olimpic A Târgu Mureş, CSS Viitorul Cluj, Olimpic B Târgu Mureş şi CS Arena Târgu Mureş.

One Thought to “CSS Zalău, cu patru echipe la turneul semifinal”

  1. costica

    Istoria omenirii este scrisă de cei care şi-au propus scopuri măreţe şi care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : costicapanaite56@gmail.com

Leave a Comment