CSS Zalău, calificată cu două grupe la turneul semifinal de volei

Clubul Sportiv Şcolar Zalău s-a calificat cu două grupe la turneele semifinale din cadrul Campionatului Naţional de Volei. Prima echipă calificată a fost cea de juniori I, conduşi de directorul Dorian Faur, care au terminat pe locul doi Seria D, după CSS LAPI Dej, care a a câştigat seria, cu opt victorii din tot atâtea partide disputate. Zălăuanii de la CSS Zalău au înregistrat patru victorii şi trei înfrângeri în şapte etape, ultimul duel din sezonul regulat fiind programat duminică, pe terenul echipei LPS Bistriţa, formaţie ce nu a obţinut nicio victorie în acest campionat.

Antrenorul Dorian Faur consideră că echipa sa nu are cum să pierdă jocul de la Bistriţa, gândindu-se deja la participarea la turneul semifinal şi chiar la organizarea acestuia la Zalău. Calificarea la turneul semifinal este asigurată deja, indiferent de rezultatul de la Bistriţa, având în vedere că la turneul semifinal se califică primele trei echipe din serie.

Calificarea la turneul semifinal a venit după victoria de pe teren propriu cu LPS Bihorul Oradea, 3 – 1.

Şi echipa de minivolei, pregătită de Horia Giurgiu, a obţinut calificarea la turneul semifinal, terminând pe locul doi în Seria F, după Academia de Volei „Marius Lazăr”, care s-a calificat de pe prima poziţie.

Ultimul turneu din sezonul regulat a avut loc la Bistriţa, la finele săptămânii trecute, toate cele patru fiind cştigate de Academia de Volei „Marius Lazăr”.

Leave a Comment