CSS – CSM Zalău, fără medalie la Campionatul Naţional de juniori I

Finala Campionatului Naţional de lupte libere, pe echipe, rezervată juniorilor I, s-a desfăşurat sâmbătă, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău. Deşi şi-a propus câştigarea unei medalii, echipa CSS – CSM Zalău s-a clasat la final doar pe locul patru, pierzând cu scorul de 2 – 6 meciul cu CSA Steaua Bucureşti şi cu scorul de 3 – 5 disputa cu CSS Odorheiu Secuiesc. Practic, medalia a fost pierdută în ultimele zece secunde din meciul CSS Odorhei. „Dacă am fi câştigat ieşeam vicecampioni. Cu Steaua ştiam de la început că nu avem nicio şansă pentru că a venit cu lotul naţional”, spune instructorul Cristian Crişan.
Totuşi, echipa zălăuană, pregătită de Ioan Pantea, Ioan Călian, Cristian Crişan şi Gheorghe Panc, a reuşit învingă la tuşaveraj vicecampioana CSS Hunedoara, după ce scorul era 4 – 4 la finalul timpului regulamentar.
A doua victorie a echipei zălăuane a fost înregistrată în faţa celor de la CS Galaţi, 6 – 2.
Cea mai bună evoluţie dintre luptătorii zălăuani a avut-o Sergiu Maxim, care a concurat la categoria 50 de kilograme. CSS – CSM Zalău a mai fost alcătuită din: Alexandru Mercea (cat. 55 kg), Paul Rusu (cat. 60 kg.), Dan Şerban (cat. 66 kg.), Ulian Beşleagă (cat. 66 kg.), Szalontai Szabolcs (cat. 74 kg.), Daniel Bota (cat. 84 kg.), Sergiu Mureşan (cat. 96 kg.) şi Sergiu Băbţan (cat. 120 kg.).
Pentru secţia de lupte de la CSS – CSM Zalău urmează Cupa României de la Bucureşti, programată în data de 23 – 24 noiembrie.

Leave a Comment