CSM Satu Mare a schimbat antrenorul după eșecul de la Zalău

SCM Zalău a obținut sâmbătă o victorie extrem de importantă în lupta privind calificarea în play-off-ul Ligii a III-a. Un succes obținut în ultimul minut de jucătorii lui Dorin Toma, care s-au văzut conduși cu 1 – 0 încă din primele minute, apoi cu 2 – 0 la începutul părții secunde. Meciul s-a încheiat în cele din urmă cu scorul de 3 – 2, succes în urma căruia, conducerea clubului sătmărean l-a demis din funcția de antrenor principal pe Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei.

“Conducerea clubului CSM Satu Mare și antrenorul Zoltan Ritli au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. În perioada petrecută la clubul nostru, Zoltan Ritli a condus echipa de fotbal de la înființare, promovând-o până în Liga 3. Rezultatele obținute vor rămâne întipărite în istoria clubului, îi suntem recunoscători pe această cale! ”Zoltan Ritli și-a adus amprenta asupra echipei de fotbal a CSM Satu Mare, pe care o conduce de la înființare”, a declarat directorul CSM Satu Mare, Istvan Mureșan. Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, se arată în comunicatul CSM-ului.

Cu Ritli pe bancă, Satu Mare a obținut o singură victorie în acest an, înregistrând alte două remize și opt înfrângeri.

Funcția de antrenor principal a fost luată de Tiberiu Csik, un alt fost component al echipei Steaua, care a fost secundul lui Ritli la formația sătmăreană.

One Thought to “CSM Satu Mare a schimbat antrenorul după eșecul de la Zalău”

  1. Robi

    Recomandați-l și pe Dinu Iancu ! Se pricepe la toate! Drumuri, agricultura, meteo și nu de ce ….și fotbal!!!

Leave a Comment