CS Terra Kid Zalău, locul doi la Campionatul Naţional

Ultima competiţie oficială din acest an organizată pe plan naţional a fost reuşită pentru karateka de la CS Terra Kid Zalău. Clubul condus de instructorul Călin Marincaş a participat la Campionatul Naţional de karate tradiţional rezervat copiilor, iar dintre cei 31 de participanţi, 12 au reuşit să urce pe podium la finalul concursului. Cele mai bune rezultate au fost obţinute de: Vlad Mercea (locul I la kata), George Găvriluţ (locul II la kata), Solyom Szilard (locul III la kata), Nemety Zoltan (locul III la kumite), Hattabi Hedia, Anamaria Mitraşca Agoston, Balagyan Brigitta (locul I la kata în proba pe echipe), Mario Cordiş (locul I la kata şi Kumite), Mario Cordiş, Adrian Pop, Lucas Coca (locul II la kata), Mario Cordiş, Lucas Coca (locul I la enbu masculin), George Găvriluţ, Szilard Solyom (locul I la enbu masculin), Ian Hodiş, Vlad Mercea, Vamos Robert (locul III la kata echipe) şi Daria Puşcaş (locul IV la kata).
„Ţin să-i felicit pe toţi copiii, în special pe cei care au urcat pe podium la final. Sunt rezultate foarte bune care le dau speranţe atât lor, ca şi sportivi, cât şi mie, ca instructor, că la acest club vor exista şi în anii următori sportivi valoroşi, de al căror nume se va auzi atât în ţară, cât şi în străinătate”, a declarat instructorul Călin Marincaş.
În urma rezultatelor obţinute de sportivii zălăuani la concursul de la Oradea, CS Terra Kid Zalău s-a clasat pe poziţia secundă în clasamentul cluburilor, primul loc fiind ocupat de Olimpia Bucureşti. Ultima poziţie a podiumului a fost oupată de CSM Slatina.
Peste 150 de karateka de la cluburile din România au participat la evenimentul de la Oradea.
Ediţia din acest an a Campionatului Naţional s-a organizat sub denumirea de Turneul Memorial „Pavel Vancea” ‘, în memoria antrenorului emerit trecut în nefiinţă în urmă cu doi ani.

Leave a Comment