CS Terra Kid Zalău a câștigat Cupa României pentru a cincea oară consecutiv

Ediția din acest an, cea cu numărul 32 a Campionatului Național de Karate Tradițional și Cupa României s-au desfășurat la Iași, la finalul săptămânii trecute. Evenimentul a fost dedicat cadeților, juniorilor, tineretului și seniorilor.

CS Terra Kid Zalău a participat cu un lot format din 30 de sportivi conduși de sensei Cristian Duță, a căror evoluție a ieșit din nou în evidență, clubul zălăuan reușind să cucerească pentru a cincea oară consecutiv Cupa României.

19 cluburi participante au fost la evenimentul de la Iași, urcând pe tatami aproape 200 de sportivi. CS Terra Kid, cu sportivi din Zalău, Jibou, Ploiești și Craiova, a ocupat locul 1 la finalul probelor, totalizând 1994 de puncte, la distanță mare de ocupanta locului secund, Centura Neagră Craiova, cu 1282 de puncte. Pe locul 3 s-a situat Arashi Do Brăila, cu 984 de puncte. Au mai fost prezente cluburi din București, Galați, Iași, Caracal, Slatina, Bacău, Arad și Cluj-Napoca.

“Este o mândrie să fim cei mai buni dintre cei buni. Mă bucur foarte mult că am reușit să demonstrăm și în acest an că suntem un club valoros, care contăm pe plan național. Este munca sportivilor și a antrenorului Cristian Duță, pe care-i felicit din tot sufletul. Terra Kid rămâne un club cu renume la nivel național”, a declarat președintele clubului, Remus Clițan.

One Thought to “CS Terra Kid Zalău a câștigat Cupa României pentru a cincea oară consecutiv”

  1. […] Ediția din acest an, cea cu numărul 32 a Campionatului Național de Karate Tradițional și Cupa României s-au desfășurat la Iași, la finalul săptămânii trecute. Evenimentul a fost dedicat cadeților, juniorilor, tineretului și seniorilor. CS Terra Kid Zalău a participat cu un lot format din 30 de sportivi conduși de sensei Cristian Duță, a căror evoluție a ieșit din nou în evidență, clubul zălăuan reușind să cucerească pentru a cincea oară consecutiv Cupa României. 19 cluburi participante au fost la evenimentul de la Iași, urcând pe tatami aproape 200 de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment