CS Remat Zalău şi-a prezentat noua conducere

Consiliul Director al campioanei este alcătuit din şapte persoane

Clubul Sportiv Remat Zalău şi-a prezentat noua conducere, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată luni, la Primăria Zalău. Având în vedere că municipalitatea deţine 92 la sută din acţiuni, trei din cele şapte persoane care fac parte din Consiliul Director sunt angajate ale Primăriei. Aşa cum v-am anunţat în ediţiile anterioare, noul preşedinte al echipei de volei este Stelian Potroviţă – secretarul Primăriei, vicepreşedinte a fost numit Radu Nistorecu – administrator public în cadrul Primăriei Zalău, în timp ce secretar al clubului a fost ales Răzvan Ghiurco – consilier în cadrul Prefecturii Sălaj.
În funcţia de director executiv a rămas Marcel Doru Ţârle, iar membri în Consiliul Director au fost numiţi Radu Căpîlnaşiu – primarul municipiului Zalău, Tiberiu Marc – preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj şi Liviu Ciupe – reprezentantul Rematinvest.
La primul meci pe care Rematul l-a susţinut pe teren propriu, suporterii au scandat împotriva noii conduceri, iar la următoarele meciuri, numărul persoanelor din galerie a fost mult mai mic. Cu toate aceastea, noul preşedintele al clubului a precizat că unul dintre obiectivele sale este de a reface o galerie.
„Încercăm să revitalizăm galeria clubului. De faţă este şi liderul galeriei (Călin Lucaci, n.r.), care va lua contact cu toate persoanele care doresc să încurajeze la fiecare meci această echipă. Vrem o galerie civilizată, îmbrăcată adecvat, în culorile clubului şi să avem control asupra ei, pentru a avea un comportament civilizat. Sperăm să strângem cât mai multe persoane, pentru că o galerie este foarte importantă într-un meci de volei”, consideră Potroviţă.
Preşedintele campioanei a mai afirmat că obiectivele clubului rămân aceleaşi, câştigarea eventului pe plan intern, iar în cupele europene – clasarea pe locul trei în grupele Ligii Campionilor.
Având în vedere numărul mic de spectatori prezenţi la primul meci din Liga Campionilor, cel cu italienii de la Lannuti Cuneo, conducerea clubului intenţionează reducerea preţului biletelor de la 25 de lei. „Consider că preţul este ridicat. Am avut 200 – 300 de spectatori într-o sală de 1.000 de locuri şi putem avea un număr de 800 de spectatori cu un preţ mai mic al biletelor, iar încasările vor fi aproximativ aceleaşi. Echipa este a comunităţii în proporţie de 92 la sută, iar scopul nostru nu este de a face venituri extraordinare pe buzunarul spectatorilor”, a mai afirmat preşedintele Potroviţă, fără a anunţa noul preţ al biletelor pentru Liga Campionilor.
Directorul executiv Marcel Doru Ţârle a intervenit, spunând că „preţurile nu se vor modifica în zona VIP (tribuna centrală, n.r.). Pentru restul sălii preţurile se vor modifica, însă cred că avem Zalău 100 de oameni cu bani care să-şi permită să dea 25 de lei pentru un bilet”.
La finalul conferinţei, Stelian Potroviţă a anunţat că echipa are un nou sponsor care ar putea deveni în perioada următoare chiar unul dintre acţionari.

Alte articole

11 Thoughts to “CS Remat Zalău şi-a prezentat noua conducere”

 1. Anonim

  bai primare cu fata de inger, si minte de cur , cum dracu ai putut pune pe potrovita presedinte la un club de volei, ia-i spus ca aici nu poate sa fure, ca aici nu este loc de handicapati care nu platesc impozite , ca daca aici isi angajează toata familia , echipa se duce de rapa, ca este mai cioban decat Becali caruia ii venereaza stilul,

  echipa se va tiri cu un asa caracter de tiritura la conducere

 2. Anonim

  potrovita este o gorila iar primaru incepe sa se asemene tot mai mult cu el
  toata lumea il cunoaste…..

 3. Nu e omul care sa muste..

  Marc nu intra in tocul porcilor, ca nu merita . Fii mai destept decat ei . Vor sa-ti lege toate neimplinirile lor de numele tau si C.J. Ciupe lucreaza la greu sa va scufunde cat mai repede ,pt a fi din nou aclamat de o galerie platita de el si acolitii lui ! Stai deoparte pt linistea ta !

 4. Se stie...

  O conducere de rahat , cu primarul fara coloana care a vrut sa scape de implicare si a promovat oameni dupa chipul si asemanarea sa , unde se vede clar ca Marc e introdus doar ca marioneta , pt a fi muls de banii de la Consiliul judetean. Ai dreptate ca nu e locul lui printre aceele nulitati. Ce sa discute el cu Potrovita ? Poate de …

 5. St

  platiti din banii publici o gramada de bani pentru niste sportivi care nu au valoare decat pe plan national-cand ajung sa joace afara sant ciuca batailor tuturor,dar au pretentii de valori internationale,banii insa sant ca pentru niste mari valori..

 6. Anonim

  o conducere de doi bani.O sa se aleaga praful de echipa.

 7. gogu

  Este incredibil, cum sa numesti la conducerea echipei persoane care nu cunosc aproape nimic despre volei. Astfel s-ar putea numi oricare dintre spectatorii care merg la meciuri, rezultatele vor fi aceleasi.

 8. Mirelus din Corbeanca

  Il felicit pe primar pentru alegerea facuta. Doi profesionisti!

  1. Anonim

   asta-i ca si comentariile alea cu Mocanu si Diaconescu tehnocrati

 9. Anonim

  Dupa spusele noului presedinte, primaria va mai hrani niste guri-ale galeriei- nu ajunge risipa de bani pe niste nonvalori voleibalistice care nu fac nimic pentru sportul Salajean! in timp ce sportivii salajeni se zbat in lipsuri de tot felul si primarul nici macar nu catadicseste sa se uite la ei – vezi sectiile cluburilor si asociatiilor Zalauane si Salajene, cu performante in competitii !!!

 10. Anonim

  rusine , rusine, rusine!!! rusine primarului care desi pare un om educat şi simtit a pus un urangutan pe o functie care de onoare!!!

  primare…. toata lumea il cunoaste pe gunoiul de potrovita, toata lumea cunoaste proasta educatie , grosolania de care duce lipsa si mai ales de ilegalitatile promovate pe domeniile de care raspunde!!!

  rusine , rusine , rusine!!! desi te-am votat mai bine sa imi rup mana decat sa te mai votez !!!

  gunoaie ordinare!!!

  sa va ajute D-zeu dupa cum meritati!!!

Leave a Comment