CS Dani-San Zalău a făcut spectacol la Campionatul Național de Karate Shotokan WSF

Dan Chiș, antrenorul clubului Dani-San Zalău, a deplasat un lot de 17 sportivi la ediția din acest an a Campionatului Național de Karate Shotokan WSF, eveniment desfășurat în Sala Sporturilor din Târgu Secuiesc. Aproximativ 170 de sportivi au fost prezenți la această competiție, probele de concurs fiind kata echipe, kumite WSF sport, kumite shobu ippon, kumite shobu nihon, kumite shobu sanbon și kumite echipe.

Pentru delegația zălăuană a fost o competiție cu rezultate de excepție, sportivii antrenați de Dan Chiș obținând un total de 46 de medalii, dintre care nu mai puțin de 33 de aur.

Cel care deschide lista medaliilor de aur este chiar antrenorul Dan Chiș, în proba de kumite individual seniori, continuând cu Samuel Bența, tot la seniori; cu juniorul Moldovan Luca; cu cadeții Mihail Chiș, David Almășan, Darius Hegheduș și Richard Raicea; cu minicadeții Denis Covaci și Aalex Stan; cu copiii Eric Budușan, Antonio Blejan, Lucas Stînean Chiț și Eduard Păcurar și cu fetele Alexandra Botoș (cadete), Maria Gâlgău (minicadete), Adriana Creț (minicadete) și Sofia Hera (copii 3).  Majoritatea au reușit două, trei, chiar și patru clasări pe podium la aceste “Naționale”, rezultate ce-l mulțumesc pe antrenor.

„Sunt extrem de mulțumit de performanțele sportivilor, mă bucur enorm, doar Dumnezeu îți poate lua aceste rezultate. Am reușit, din nou, în ciuda tuturor piedicilor. Seniorii și cadeții au avut un comportament foarte bun, un exemplu pentru tinerii karateka de la Dani-San, care le calcă pe urme cu brio. Disciplina, spiritul competițional și educația asimilată în club au dat roade. Îi felicit pe toți pentru rezultate”, a afirmat antrenorul Dan Chiș.

2 Thoughts to “CS Dani-San Zalău a făcut spectacol la Campionatul Național de Karate Shotokan WSF”

  1. […] Dan Chiș, antrenorul clubului Dani-San Zalău, a deplasat un lot de 17 sportivi la ediția din acest an a Campionatului Național de Karate Shotokan WSF, eveniment desfășurat în Sala Sporturilor din Târgu Secuiesc. Aproximativ 170 de sportivi au fost prezenți la această competiție, probele de concurs fiind kata echipe, kumite WSF sport, kumite shobu ippon, kumite shobu nihon, kumite shobu sanbon și kumite echipe. Pentru degelația zălăuană a fost o competiție cu rezultate de excepție, sportivii antrenați de Dan Chiș obținând un total de 46 de medalii, dintre care nu… Citeste mai mult […]

  2. […] Dan Chiș, antrenorul clubului Dani-San Zalău, a deplasat un lot de 17 sportivi la ediția din acest an a Campionatului Național de Karate Shotokan WSF, eveniment desfășurat în Sala Sporturilor din Târgu Secuiesc. Aproximativ 170 de sportivi au fost prezenți la această competiție, probele de concurs fiind kata echipe, kumite WSF sport, kumite shobu ippon, kumite shobu nihon, kumite shobu sanbon și kumite echipe. Pentru degelația zălăuană a fost o competiție cu rezultate de excepție, sportivii antrenați de Dan Chiș obținând un total de 46 de medalii,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment