CS Barcău Nuşfalău a debutat cu dreptul la turneul zonal de la Beiuş

Calificată la faza zonală a Campionatului Naţional rezervat juniorilor A1 după ce a dispus cu 9 – 1 la general de FC Bistriţa la faza interjudeţeană, CS Barcău Nuşfalău a debutat cu dreptul la turneul ce are loc în aceste zile la Beiuş.
Fotbaliştii antrenaţi de Adrian Damian şi Vasile Paşca au dispus cu scorul de 2 – 1 de Victoria Carei, după ce adversara Nuşfalăului a condus cu 1 – 0. Cele două reuşite ale formaţiei de pe malul Barcăului au fost semnate atacanţii, Vasile Ciorba şi Szabo Csaba.
Următorul duel pentru echipa din Nuşfalău este programat sâmbătă, împotriva juniorilor de la CS Ocna Mureş, iar ultimul, duminică, cu Bihorul Beiuş.

One Thought to “CS Barcău Nuşfalău a debutat cu dreptul la turneul zonal de la Beiuş”

  1. Claudiu

    Oferta exceptionala de castig! Cum ar fi daca ai avea acum o posibilitate prin care sa castigi fără riscuri bani mai multi? Te astept sa vezi un video foarte important pentru cei care vor ceva demonstrat si serios! Incepi rapid si confortabil! Acum poate fi ultima sansa sa accesezi castigul dorit de tine! Cand doresti mai multe detalii, cauta-ma la adresa de email: doarsimplu@gmail.com

Leave a Comment