CS Barcău Nuşfalău, locul trei la faza zonală de la Craiova

CS Barcău Nuşfalău, locul trei la faza zonală de la Craiova

Deşi a pierdut meciul de baraj pentru calificarea în faza zonală a Campionatului Naţional de juniori A1, împotriva juniorilor de la Olimpia Gherla, echipa campioană a judeţului Sălaj, CS Barcău Nuşfalău, a participat totuşi la faza zonală. Aceasta, deoarece una dintre echipele repartizate în Zona C nu a mai participat din cauza problemelor financiare, iar Federaţia Română de Fotbal a invitat echipa sălăjeană în locul acesteia.

În total au fost patru zone, Zona C desfăşurându-se la Craiova, în organizarea clubului CS Işalniţa.

Anunţaţi pe ultima sută de metri de către federaţie, juniorii din Nuşfalău au pornit spre Craiova doar vineri noaptea, iar sâmbătă la ora 19 au susţinut primul meci. Adversară a fost chiar echipa organizatoare, CS Işalniţa, în faţa căreia jucătorii antrenaţi de Adrian Damian au pierdut cu un categoric 8 – 0. Am rezistat o repriză, la finalul căreia scorul a fost 0 – 0, după care am căzut fizic. Copiii abia mai puteau sta în picioare din cauza oboselii. Am pornit din Nuşfalău vineri, la ora 12 noaptea şi am ajuns în Craiova sâmbătă, la ora 12, iar de la 19 am avut primul meci, a explicat eşecul antrenorul Barcăului.

Al doilea meci a avut loc duminică, împotriva celor de la Jiul Petroşani. Partida a fost mai echilibrată decât cea cu Işalniţa, petroşenenii deschizând scorul abia în minutul 75. Până la final însă au mai marcat de două ori, în minutele 90 şi 90+2, astfel că scorul final a fost 3 – 0.

Singura victorie a Barcăului s-a înregistrat în ultima dispută, cea cu CS Strehaia, scorul final fiind 1 – 0, prin golul marcat de Lazar Zoltan.

Deşi echipa sa a terminat pe poziţia a III-a, antrenorul Adrian Damian s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, în special în partidele cu Jiul şi CS Strehaia. Acesta este convins că dacă va avea susţinere financiară şi în sezonul următor, iar lotul va rămâne acelaşi, juniorii pe care-i antrenează vor ajunge anul viitor până în faza finală.

Lotul echipei CS Barcău Nuşfalău: portari – Mihai Blidar, Kallai Iosif, Foris Sandor; jucători de câmp – Cristian Lontea, Cătălin Anghel, Radu Mate, Josza Szabolcs, Budai Istvan, Nagy Cristian, Daniel But, Lazăr Zoltan, Ionuţ Hosu, Boşca Arnold, Codruţ Ardelean, Alin Todoran, Bogdan Crişan, Bakai Tibor, Kallai Maradona, Sijarto Dănuţ, Cătălin Bologa, Tonko Robert, George Drăgan. Antrenor: Adrian Damian.

Leave a Comment