Cristian Lupuț, încă un sezon la SCM Zalău

Deși mai este de disputat o etapă din actualul sezon, conducerea SCM Zalău își face planurile pentru ediția 2023 – 2024. Prima „achiziție” pentru ediția viitoare este chiar antrenorul Cristian Lupuț, oficialii zălăuani ajungând la un acord cu tehnicianul orădean pentru a colabora și în campionatul următor. Cele două părți au ajuns la o înțelegere verbală încă dinaintea partidei cu Minerul Ocna Dej, din etapa a VII-a a play-out-ului, pierdută de zălăuani cu 0 – 1.

La fel ca în actualul sezon, Lupuț va colabora cu preparatorul fizic Sergiu Moga, cu care a venit „la pachet” în vara anului trecut. Obiectivul celor doi rămâne promovarea în Liga a II-a, chiar dacă se anunță un sezon mai puternic, cu mai multe echipe care-și doresc accederea în eșalonul secund.

Cristian Lupuț are 45 de ani, iar înainte de a ajunge la SCM Zalău a mai pregătit echipele: Luceafărul Oradea, Aerostar Bacău și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, cu care a jucat în semifinalele Cupei României.

SCM Zalău ocupă primul loc din play-out cu o etapă înainte de final, iar în ultima rundă, programată sâmbătă, de la ora 18, va primi vizita celor de la Victoria Carei.

2 Thoughts to “Cristian Lupuț, încă un sezon la SCM Zalău”

  1. […] Deși mai este de disputat o etapă din actualul sezon, conducerea SCM Zalău își face planurile pentru ediția 2023 – 2024. Prima “achiziție” pentru ediția viitoare este chiar antrenorul Cristian Lupuț, oficialii zălăuani ajungând la un acord cu tehnicianul orădean pentru a colabora și în campionatul următor. Cele două părți au ajuns la o înțelegere verbală încă dinaintea partidei cu Minerul Ocna Dej, din etapa a VII-a a play-out-ului, pierdută de zălăuani cu 0 – 1. La fel ca în actualul sezon, Lupuț va colabora cu preparatorul fizic, Sergiu Moga,… Citeste mai mult […]

  2. […] Deși mai este de disputat o etapă din actualul sezon, conducerea SCM Zalău își face planurile pentru ediția 2023 – 2024. Prima “achiziție” pentru ediția viitoare este chiar antrenorul Cristian Lupuț, oficialii zălăuani ajungând la un acord cu tehnicianul orădean pentru a colabora și în campionatul următor. Cele două părți au ajuns la o înțelegere verbală încă dinaintea partidei cu Minerul Ocna Dej, din etapa a VII-a a play-out-ului, pierdută de zălăuani cu 0 – 1. La fel ca în actualul sezon, Lupuț va colabora cu preparatorul fizic,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment