Cristian Bolduţ, între primii patru karateka din Europa

Deşi nu s-a refăcut complet după operaţia suferită în urmă cu un an, fiind primul concurs internaţional după acel eveniment neplăcut, Cristian Bolduţ a obţinut un rezultat foarte bun la ediţia din acest an a Campionatului European de karate kyokushin.

Instructorul secţiei de karate de la CS Vidalis Zalău a fost prezent la finalul săptămânii trecute la competiţia desfăşurată la Lucerne (Elveţia), făcând parte din delegaţia României. În total, au fost prezenţi sportivi din peste 30 de ţări, iar în proba de kata, în care a concurat şi sportivul zălăuan, au participat 32 de sportivi.
Cristian Bolduţ a concurat în faţa unor sportivi foarte valoroşi, însă execuţiile sale foarte bune i-au asigurat, la final, locul patru în proba de kata. Acest rezultat vine după ce, la finalul lunii aprilie, Bolduţ a obţinut al 27-lea titlu naţional din carieră, în proba de kata.
Locul patru ocupat de sportivul zălăuan la Campionatul European din Elveţia este cel mai bun rezultat obţinut de un karateka român, în această probă.

 

Leave a Comment