Costela-Ştefania Lazăr, ultimul transfer făcut de HC Zalău

Jucătoarea a efectuat deja primele antrenamente sub comanda antrenorului Gheorghe Tadici şi, foarte probabil, va face parte din lot în meciul cu HCM Roman, din cadrul penultimei etape a turului

Cu două etape înainte de finalul primei părţi a Ligii Naţionale de handbal feminin, HC Zalău a făcut un ultim transfer, aducând-o la echipă pe Costela-Ştefania Lazăr, o handbalistă de 25 de ani care a evoluat ultima dată în campionatul din Turcia. Jucătoarea originară din Slatina a efectuat deja primele antrenamente cu formaţia zălăuană şi, foarte probabil, va face parte din lot în partida de la finalul săptămânii viitoare, cu HCM Roman.
„Este o stângace cu câteva calităţi şi cred că printr-o pregătire bună în pauza dintre tur şi retur poate aduce un plus la nivel de inter dreapta. Varga nu ştiu când va reveni şi se simte foarte mult lipsa ei pe acest post. Lazăr este o soluţie, dar nu pot spune că este peste valoarea Dianei Puiu sau a Claudiei Constantinescu. Am sperat că vom acoperi acest post prin venirea Alexandrei Ciunt, însă vine după o perioadă în care a stat din cauza unei operaţii şi, având şi o lipsă de experienţă în Liga Naţională, este greu să o suplinească pe Varga”, consideră managerul Gheorghe Tadici.
Născută în 15 aprilie 1989, Costela-Ştefania Lazăr evoluează pe postul de inter, iar handbalul l-a început la Slatina, devenind triplă campioană naţională la junioare şi vicecampioană naţională. A promovat în Liga Naţională pe vremea când evolua la KZN Slatina, iar în 2009 s-a transferat la Universitatea Reşiţa, unde l-a avut ca antrenor pe Florin Pera. A mai evoluat în Polonia, la Laczpol Gdynia, de unde s-a transferat la CSM Bacău, apoi la CSM Cetate Devatrans. Ultima dată a evoluat în Turcia, la formaţia Ankara 1910 Sports Club.
Ştefania Lazăr va fi colegă la HC Zalău cu Valentina Bardac, alături de care a evoluat şi la CSM Cetate Devatrans.

Alte articole

One Thought to “Costela-Ştefania Lazăr, ultimul transfer făcut de HC Zalău”

  1. Spectator

    Un transfer , doar asa sa fie .

Leave a Comment