Cosmin Sabou şi Cosmin Cosma au revenit la FC Zalău

Schimbare radicală la FC Zalău, cu doar două zile înainte ca echipa să plece în cantonamentul de la Borsec. După ce conducerea clubului zălăuan a declarat că nu le poate satisface pretenţiile financiare jucătorilor Cosmin Sabou şi Cosmin Cosma, practic cei mai valoroşi jucători din lot, cei doi fotbalişti şi-au căutat alte variante, iar soluţa a venit rapid: Seso Câmpia Turzii. Practic, cei doi ar fi plecat la formaţia clujeană „la pachet” cu antrenorul Marius Paşca, care, de altfel, a şi ajuns la o înţelegere cu oficialii clubului din Câmpia Turzii.

Cosmin Cosma nu a mai ajuns, în cele din urmă, la Câmpia Turzii, pentru a purta tratative cu cei din conducere, cu Marius Paşca plecând doar Cosmin Sabou şi Raul Stanciu, un alt fotbalist ce a evoluat la FC Zalău în sezonul trecut.
Ciudat este însă faptul că Sabou şi Cosma au fost contactaţi vineri şi sâmbătă de conducerea clubului zălăuan, pentru a veni la renegocieri, mai ales că, preşedintele Ioan Morar ne-a declarat la mijlocul săptămânii trecute că „nu se mai pune problema ca ei să revină la echipă. Noi le-am oferit un contract prin care, cu prime cu tot ar fi ajuns la un salariu mai bun decât în sezonul trecut. Nu a fost corect din partea lor că au cerut doar salariu mare şi nu au fost de acord cu varianta noastră, de a oferi salarii mai mici, dar să dăm şi prime jucătorilor. Acum nu am mai fi noi de acord să revină la echipă, chiar dacă şi-ar dori ei acest lucru”, afirma săptămâna trecută, foarte ferm, preşedintele Morar.
Lucrurile au stat cu totul altfel în weekend-ul care a trecut, iar luni dimineaţa, oficialul clubului zălăuan ne-a informat că cei doi au fost incluşi în lotul care a plecat în cantonament la Borsec. „Sabou şi Cosma au revenit la echipă. Au semnat fiecare câte un contract valabil pe o perioadă de doi ani”, a spus Ioan Morar.
Decizia conducerii, de a-i readuce pe cei doi la echipă, a fost luată probabil după ce, tot mai mulţi oameni de fotbal din oraş, dar şi de la cluburile cu care FC Zalău se va duela în sezonul viitor, au afirmat că fără Sabou şi Cosma, formaţia de la poalele Meseşului va avea o misiune dificilă în campionatul următor.

Leave a Comment