Corabia echipei FC Zalău se clatină serios

Nemulţumiţi de faptul că le-au fost diminuate contractele, atacantul Victor Dobrescu şi căpitanul Mihai Bode s-au despărţit de FC Zalău, iar alţi patru jucători sunt hotărîţi să plece de la clubul zălăuan

Situaţia devine una foarte delicată la FC Zalău, după ce doi dintre cei cei mai valoroşi jucători din lotul echipei zălăuane au cerut să li se dea actele pentru a devenit liberi de contract, iar alţi patru sunt hotărîţi să facă acelaşi lucru. Problemele au început marţea trecută, după o şedinţă pe care jucătorii au avut-o cu preşedintele Ioan Morar, în care acesta din urmă le-a comunicat că li se vor diminua contractele. „La întâlnirea din 3 decembrie, conducerea ne-a informat că ni se vor diminua contractele, iar în aceste condiţii, alegerea pe care urma să o iau nu putea fi alta decât aceea de a ne despărţi. Eu m-am gândit de câteva săptămâni să plec de la FC Zalău în pauza de iarnă, fiindcă simţeam că lucrurile încep să se precipite. După discuţia pe care am avut-o în 3 decmebrie cu cei din conducere, am decis să plec. Mulţi dintre jucători nu au fost de acord cu noile contracte”, ne-a dezvăluit atacantul Victor Dobrescu, primul care a părăsit corabia.
Acesta a mai afirmat că nu-şi putea permite să rămână la echipă în noile condiţii, având în vedere că nu este un jucător localnic. „Când am venit la acest club, le-am comunicat celor din conducere că, dacă ceva nu va fi în regulă, voi pleca, fiindcă nu pot sta la un club la care nu mă mai simt bine. Condiţiile impuse de cei din conducere la ultima şedinţă nu erau deloc avantajoase pentru mine, mai ales că eu nu locuiesc în Zalău”, a mai spus jucătorul.
Chiar dacă a fost legitimat doar şase luni la formaţia de la poalele Meseşului, Dobrescu a precizat că s-a simţit bine la acest club. „Din punctul meu de vedere, perioada petrecută la Zalău a fost una frumoasă. Cred că mi-am văzut de treaba şi mi-am făcut datoria faţă de acest club, chiar dacă au existat şi unele inconveniente, uneori din partea mea, alteori din partea clubului. Din punct de vedere al colegilor pe care i-am avut, pot spune că dintre toate cluburile la care am evoluat în ultimii patru ani, la FC Zalău m-am simţit cel mai bine. Cu toate că am decis să plec, am lăsat loc de „bună ziua”, la fel cum s-a întâmplat cu toate echipele pentru care am evoluat”, a încheiat fostul atacant al Zalăului.
FC Zalău l-a pierdut şi pe căpitanul Mihai Bode, una alt jucător valoros, de care clubul ar fi avut mare nevoie în partea a doua a campionatului. „Mi-am cerut şi eu actele, pentru că nu îmi convin noile condiţii impuse de conducere”, a afirmat fotbalistul zălăuan.
Foarte hotărâţi să ia aceeaşi decizie sunt alţi patru jucători exponenţiali: Cosmin Sabou, Cosmin Cosma, Raul Stanciu şi Vlad Negrean.
Dacă FC Zalău nu va mai dispune de aportul celor şase jucători în partea a doua a campionatului, situaţie echipei se va complica foarte mult, având în vedere că, şi cu un prim „11” valoros, evoluţia formaţiei de sub Meseş nu a fost una foarte bună. Am putea spune că, în aceste condiţii FC Zalău chiar devine una dintre candidatele la retrogradare, după ce la începutul sezonului, conducerea stabilise ca obiectiv clasare pe unul dintre primele şase locuri.
Surse din anturajul clubului susţin că nici antrenorul Vasile Jula nu este foarte decis să continue pe banca echipei zălăuane, mai ales după ce a aflat riscă să-i piardă pe cei mai importanţi şase jucători de la FC Zalău.

4 Thoughts to “Corabia echipei FC Zalău se clatină serios”

  1. Anonim

    INTERPELARE ADRESATA ORGANIZATIEI PSD SALAJ SI SENATORULUI GHEORGHE POP

    Autor: Cetateanul Consternat
    Circumscriptie electorala: Nr. 33 Salaj
    Colegiul electoral: Nr. 2, Zalau-Salaj
    Grup Politic : Niciunul

    Obiectul interpelarii – Pana Cand?

    Stimabililor politicieni,
    Pana cand ii veti permite cetatenei Daniela Elena Fizesan – Chisbora, membru PSD Salaj, sa se ocupe cu raspandirea unor zvonuri malitioase in legatura cu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop?

    Cu deosebita consideratie,
    Cetateanul Consternat

  2. Superpiata.com Anunturi gratuite anunturi imobiliare superpiata.com, anunturi auto,
    locuri de munca, apartamente si garsoniere de inchiriat, mobila de vanzare,
    masini second hand, haine, telefoane mobile.

    superpiata.com

  3. gipsy

    unde dracu se duc banii de la primarie daca pleaca si astia pe statul de plata ramane doar oros si puscas plus hopa mitica paul georgescu

  4. eu

    jucatori nu aveau carte de munca

Leave a Comment