Copiii şi părinţii au umplut Casa de Cultură a Sindicatelor la festivitatea de deschidere a „Cupei Viitorul”

Festivitatea de deschidere a „Cupei Viitorul” a avut loc pentru prima dată în acest an la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău. Organizatorii intenţionau ca evenimentul să înceapă şi în acest an prin defilarea echipelor participante pe Bulevardul „Mihai Viteazul”, iar prezentarea cluburilor să aibă loc, la fel ca în anii anteriori, pe platorul din faţa Casei de Cultură. Ploaia torenţială căzută marţi după-amiaza le-a dat programul peste cap organizatorilor, astfel că festivitatea de deschidere s-a desfăşurat în interiorul Casei de Cultură.
Copiii, părinţii şi antrenorii cluburilor participante au umplut sala Casei de Cultură, dar au fost prezente şi câteva oficialităţi. Deputatul Lucian Bode, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sălaj – Valeriu Crişan, comisarul şef Gelu Cordea, Tertulian Moşuţ – reprezentantul firmei Electrogrup, noul preşedinte al CS Viitorul – Laurean Flonta şi preşedintele AJF Sălaj – Daniel Sabou au luat cuvântul, rând pe rând, în faţa copiilor şi părinţilor.
„Ştiu că este un efort deosebit să organizezi o astfel de competiţie, într-un moment în care legislaţia din România este destul de ambiguă şi nu permite dezvoltarea unui sport de performanţă. Printr-un efort comun, putem demonstra că merită şi trebuie să investim în sport”, a afirmat Valeriu Crişan.
„În această seară mă aflu în faţa dumneavoastră nu în calitate de parlamentar, ci de colaborator al clubului Viitorul Zalău. Din această postură am încercat să aduc an de an în faţa dumneavoastră, împreună cu partenerii mei, foste glorii ale fotbalului românesc. Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care luni seara, pe o vreme nu tocai prielnică pentru fotbal, aţi venit la Baza Sportivă de la Hereclean pentru a-i vedea pe Miodrag Belodedici, Dănuţ Lupu, Ionel Ganea şi Mihail Majearu. Prin acest mod încercăm să vă motivăm să faceţi sport de performanţă”, a precizat şi deputatul Lucian Bode.
„Vreau să-l felicit pe domnul Daniel Sabou care, în ciuda faptului că nu traversăm o perioadă prea bună din punct de vedere financiar, a reuşit să organizeze şi în acest an Cupa Viitorul. Vă felicit pe toţi copiii prezenţi în sală, care aţi ales să practicaţi sportul, deoarece mişcarea are un rol foarte important în viaţa noastră. Tuturor echipelor participante vă doresc mult succes, iar cel mai bun să câştige”, au fost cuvintele lui Tertulian Moşuţ.
Cupa Viitorul continuă miercuri cu jocurile din faza grupelor, iar joi sunt programate partidele din cadrul semifinalelor şi finalelor. Festivitatea de premiere este programată tot joi, la ora 17:30, la Baza Sportivă de la Hereclean.
Reamintim că aproximativ 50 de echipe participă la ediţia din acest an a Cupei Viitorul, printre ele numărându-se Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, Hidroenergetica Râmnicu Vâlcea, CS Junior Câmpulung Moldovenesc, Atletico Arad, FC Bihor, LPS Târgu Jiu, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Cluj, LPS Cluj şi FCM Baia Mare.
Sălajul este reprezentat de Viitorul Zalău, Atletic Zalău şi Sportul Şimleu.

Alte articole

2 Thoughts to “Copiii şi părinţii au umplut Casa de Cultură a Sindicatelor la festivitatea de deschidere a „Cupei Viitorul””

  1. Anonim

    De la Rapid Jibou, n-a participat nici o grupa de copii. Mare pacat, ca sunt copii foarte talentati dar daca autoritatile locale sunt paralele cu fenomenul ! Primarul condamnat nici nu voia sa auda de sport (bine ca s-a dus ! ) iar duduia care-l inlocuieste toata ziua este la coafor ! Consilierii sunt majoritatea psd-isti si nu-i intereseaza decat cum sa iasa basma curata cu controalele ce-l vizeaza pe fostul primar…Vai de noi !

  2. oare cat castiga sabau dintr-un astfel de campionat ????in anii trecuti ii belea de bani pe cei care participau ,!!!!!!!zic unii ca si casa mare pe care o are ar fi facuta si cu bani di astfel de ,,turnee ,, !!!!!!

Leave a Comment