Conturile de instagram despre pariuri sportive pe care trebuie să le urmărești!

În zilele noastre, rețelele sociale reprezintă, pe lângă comunicarea cu ceilalți și o modalitate prielnică prin care poți descoperi și învăța mai multe lucruri ce îți vor fi de folos, în funcție de aria de interes. Chiar și atunci când vorbim despre pariurile sportive, poți găsi conturi de instagram pe care trebuie să le urmărești, pentru că acestea postează cele mai noi știri despre secțiunea de pariuri sportive, dar și informații de ultimă oră despre anumite meciuri.

 

În cazul în care petreci mai mult timp de instagram decât pe orice altă rețea socială, în continuare, îți prezentăm câteva conturi pe care trebuie să le urmărești.

 

●      @lockitinonfs1

 

Este, de fapt, contul de Instagram al emisiunii TV „Lock It In”, fiind, de altfel, prima emisiune TV prin cablu dedicată pariurilor sportive, Contul de instagram a fost făcut, atât pentru fanii pasionați de pariurile sportive, dar și pentru cei pasionați de show-ul TV, care își doreau să vadă sau să revadă momentele din emisiunile difuzate. În același timp,  acest cont poate reprezenta un mod prin care gamblingul traversează cât mai mult în online, deoarece, cel puțin în ultimii ani, se poate spune că se plasează, ca nivel de interes, în fața televiziunii și a site-urilor de profil.

 

●      @VIPSportsLV

 

Este contul lui Steve Stevens, o persoană publică cu aproximativ 100K de urmăritori, ce este pasionat de pariurile sportive și de podcasturi, pe care le face chiar și el. Este agent de turism, dar și consultant de pariuri sportive și își petrece o parte din timp examinând diversele cărți de sport din Las Vegas, dar și locațiile de top pentru gambling. Toate acestea au scopul de a  aduce în atenția urmăritorilor săi cele mai bune informații atât la nivel cultural, cât și pentru pariurile sportive.

 

●      @KellyInVegas

 

Este contul lui Kelly Stewart, ce în momentul actual, a adunat aproximativ 40K de urmăritori, dar care este încă în creștere. Kelly este pasionată de pariurile sportive, iar pe contul ei de instagram, vei găsi atât sfaturi și ponturi despre cum să-ți îmbunătățești abilitățile de pariere, dar și momente speciale din viața ei, pe care le împărtășește cu mare drag cu internauții ce o urmăresc și îi admiră personalitatea și stilul de viață.

 

 

De ce este important să urmărești și activitatea în mediul online în ceea ce privește pariurile sportive?

 

Dacă ești în căutarea de sfaturi și ponturi bune pentru pariuri, ori vrei să afli secretele din spatele plasării unor pariuri sportive de succes, mediul online, îți poate oferi această posibilitate.

 

Pe lângă sfaturile postate de jucători cu experiență, vei putea afla și părerile altor persoane care au același hobby, pariurile sportive, și vei putea să faci schimb de experiență cu aceștia. Desigur, îți revine ție selectarea și sortarea informației, în funcție de gradul de pertinență și de cât de folositoare îți este, întrucât, pe social media oamenii sunt liberi să se exprime și să-și împărtășească părerea, fie că această este sau nu una testată sau acreditată în vreun fel.

 

Cum îți poți îmbunătăți tehnicile de pariere cu ajutorul conturilor pe care le urmărești pe instagram?

Pentru că, probabil, comunitatea de oameni pe care o urmărești face parte din domenii diferite (de la prieteni, la vedete, influenceri, etc), pentru a ajunge cât mai rapid la informațiile care te interesează, nu uita ca atunci când alegi să dai follow unuia dintre conturile de mai sus sau a altor conturi ce conțin informații despre această nișă, să activezi și partea de notificări. Dacă vei realiza acest pas, vei fi informat de îndată de unul dintre conturile de pariuri sportive pe care le urmărești a postat, iar în acest fel, informația va ajunge mult mai repede la tine.

 

Fiind tot timpul la curent cu noutățile despre lumea sporturilor și în special despre cea a pariurilor, vei reuși, în timp, să fii mult mai receptiv, să ai o intuiție mult mai bună și să faci alegerile potrivite care să-ți aducă mai multe șanse de câștig, dar și câștiguri mai mari.

 

Concluzii

 

Așa cum platformele online de pariuri și de cazinou au cunoscut o evoluție surprinzătoare în mediul online, același lucru ar trebuie să se întâmple și pe rețelele sociale, astfel încât să se creeze o comunitate solidă a persoanelor ce împărtășesc acest hobby. Fie că vorbim de grupuri de Facebook, de pagini de Instagram sau de orice alt mijloc de comunicare online, oamenii au nevoie, de cele mai multe ori, să fie informați (iar informația să fie de actualitate) și să poată împărtăși experiența lor din domeniul de gambling și cu alți indivizi ce au aceleași preocupări. În acest fel, un parior poate deveni din ce în ce mai bun și poate avea parte nu doar de o experiență de pariere desăvârșită, dar și de câștiguri mult mai mari.