Constantin Olariu, antrenor FC Zalău: „E greu să faci faţă cu lotul pe care-l avem la dispoziţie”

FC Zalău a obţinut doar o remiză vineri după-amiaza, în cadrul etapei a 22-a a Ligii a III-a de fotbal, terminând cu scorul de 2 – 2 duelul de pe teren propriu cu Sănătatea Cluj.
„Mi-aş fi dorit o vitorie în acest meci, chiar dacă situaţia în clasament nu se mai poate schimba prea mult până la încheierea sezonului. După jocul prestat, nicio echipă nu merita victoria în această partidă. Egalul este cel mai echitabil”, a afirmat preşedintele Ioan Morar.
Şi antrenorul Olariu a afirmat că rezultatul din final este echitabil. „Este un rezultat echitabil, la modul în care a decurs jocul. Am condus de două ori şi mi-aş fi dorit să ne impunem la final, dar, nu am ştiut să gestionăm avantajul. Avem un lot subţire din punct de vedere valoric, mai ales că au plecat şi cei doi moldoveni, dar, încercăm să ne descurcăm cu ce avem până la finalul sezonului. Deocamdată, acesta este potenţialul nostru”, a precizat tehnicianul echipei zălăuane.
„Am afirmat şi înaintea partidei că va fi un meci frumos, fiindcă nici noi, nici echipa din Zalău nu aveam nimic de pierdut. Totuşi, este un meci la finalul căruia, fiecare echipă rămâne cu regretul că nu a obţinut mai mult. Rezultatul este echitabil”, a declarat, de cealaltă parte, antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc.

Leave a Comment