Inconştienţa la volan! Şofer filmat în timp efectua o depăşire periculoasă

O femeie din Zalău a trecut prin clipe de groază, în a doua zi de Paşte, pe drumul E81, în timp ce se întorcea din Cluj-Napoca. Aceasta se afla la volanul autoturismului personal, fiind însoţită de fiica sa în vârstă de doar 10 luni. La intrarea în localitatea Sânpaul, pe o porţiune de drum intens circulată, şoferul unui BMW s-a angajat într-o depăşire periculoasă, încălcând linia continuă.
Întregul incident a fost filmat cu camera de bord a femeii. În clipul postat pe Trafictube.ro, se observă cum şoferul face o depăşire ilegală, fără a ţine cont nici de linia continuă, nici de autoturismele care se apropiau, în lanţ, din sens invers.
Din fericire, ceilalţi conducători auto aflaţi în trafic au fost pe fază, astfel că a putut fi evitată o tragedie.

Atenţie! Clipul conţine limbaj vulgar!

http://www.trafictube.ro/criminal-strazile-noastre/

„În cursul zilei de 2 mai, în timp ce ma deplasam împreună cu fiica mea de 10 luni de la Cluj spre Zalău, înainte de localitatea Sânpaul, un autoturism BMW cu numere de Franţa DH 573 GG , a efectuat pe linie continuă o serie de depăşiri periculoase, punând în pericol viata mea şi a altor participanţi la trafic.Ultima maşina din coloană nu a reuşit să frâneze la timp, trăgând de volan spre stânga şi ieşindu-mi în cale”, povesteşte femeia.
„Este foarte trist cum aceşti teribilişti ne pun viaţa în pericol, nouă celor care circulâm regulamentar şi ne vedem linistiţi de drum. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut reflexe să pot evita accidentul şi să nu sfârşim în şant. Am fost în stare de şoc. Din fericire nici eu, nici copilul nu am păţit nimic. Fetiţa s-a speriat pentru că a fost smucită, deşi era în scaunul special”, a mai spus zălăuanca. Aceasta susţine că bebeluşul a fost în siguranţă întrucât se afla într-un scaun auto: „Noroc că fetiţa era în scaunul auto, altfel la ce frână bruscă am pus, sigur ar fi fost proiectată prin parbriz”.
Femeia este hotărâtă să facă plângere la poliţie.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj susţin că în astfel de cazuri, pot fi depuse plângeri, oamenii legii urmând să facă verificări şi, în funcţie de rezultatul acestora, se va comunica răspuns. Potrivit legislaţiei în vigoare, „constatarea contravenţiilor se face direct de către poliţistul rutier” şi „se poate face şi cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate sau mijloace tehnice omologate şi verificate metrologic”.

Alte articole

3 Thoughts to “Inconştienţa la volan! Şofer filmat în timp efectua o depăşire periculoasă”

  1. O fi vreun "spart in cur"

    care afara spala WC-uri, intors de Sarbatori sa impresioneze cu prostia lui pe drumurile tarii…

  2. Romica

    In mod sigur era unu’ din asta, cu permisul luat pe spaga, cu numere de Franta in general circula tziganii, e plin de ei cand se intorc in tara de la furat!

  3. Anonim

    Nu, acolo cel mai periculos a fost cel cu Hyundai nr. BV 23 IZO, se vede la secundele 13 și 59, care îi intră în față făcînd depășire peste linia continuă, mult după ce cocalarul cu BMW a plecat, nu cum aiurea explică șoferița: „Ultima maşina din coloană nu a reuşit să frâneze la timp, trăgând de volan spre stânga şi ieşindu-mi în cale”.

Leave a Comment