Consilierul Daniel Rusu, noul reprezentant al Primăriei Zalău în conducerea clubului de volei

Primăria Zalău va avea un singur reprezentant în Adunarea Generală a Asociaţilor Clubului Sportiv Municipal Zalău, după ce reprezentanţii desemnaţi în luna octombrie a anului 2012, Radu Căpîlnaşiu – primarul Zalăului şi viceprimarii Fazakaş Nicolae şi Daniela Coţa au anunţat că nu mai doresc să facă parte din AGA.

Daniel Rusu, consilier PNL, a fost propus ca reprezentant al primăriei în AGA, propunerea fiind făcută de către administratorul public, Radu Nistorescu, care ocupă în prezent şi funcţia de preşedinte al clubului de volei. „Cei trei reprezentanţi pe care i-a avut Primăria Zalău în Adunarea Generală a Asociaţilor şi-au exprimat dorinţa de a se retrage, astfel că a fost nevoie să numim un alt reprezentant”, a explicat schimbarea Radu Nistorescu.
Reprezentanţii PDL în Consiliul Local nu au fost de acord cu recomandarea făcută de Radu Nistorescu, considerând că noul reprezentant ar trebui propus de către consilierii locali. Din partea consilierilor PSD a fost propus Teodor Bălăjel, însă, în cele din urmă a ieşit ca reprezentant în Adunarea Generală a Asociaţiei Clubul Sportiv Municipal Zalău consilierul propus de Radu Nistorescu, Daniel Rusu. Acesta a primit 11 voturi din partea colegilor săi, în timp ce Bălăjel a strâns nouă voturi.

4 Thoughts to “Consilierul Daniel Rusu, noul reprezentant al Primăriei Zalău în conducerea clubului de volei”

 1. Labajel

  E mai tare Black Sea decat albina!

 2. Anonim

  are nenea asta o mutra de parca ar trebui dus la Socola, ce sa mai vorbim de nevasta-sa, un cuplu putin deplasat dar cu limba mare pe la curu lu capalnasiu…………..

  1. Guardian

   Anonime……
   Hai sa lasam asta cu mutra,ca poate nici pe tine si pe mujeres-ul tau nu v-or facut maicile voastre atat de reusiti si iubiti de tot poporu’!
   Omul este un tip ok si s-a remarcat in viata publica lucrand la privat nu la stat ca altii !
   Despre limbi……putem spune ca romanul este pupincurist prin formatia sa genetica ! Sunt sigur ca dumneata anonim si fara de importanta ai pupat mai multe cururi si mult mai murdare decat a facut-o Dane Rusu care are sansa sa-i fie mai bine putin ca noua si sa fie cu o trapta mai sus de noi!
   Da’ ce sa-i faci?
   Asa-i romanu!Nimic nu doare mai al dreacu’ ca binele altuia!
   Bine mai anonime ca esti tu frumos,da poate esti tampit…
   Ti-ai pus intrebarea?

 3. Sportiv

  Puneti un om care se pricepe la sport nu toate panaramele politice si LINGAI.

Leave a Comment