Consilierii locali au aprobat bugetul pentru noua echipă de fotbal a Zalăului

Cinci proiecte au fost dezbătute în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local al municipiului Zalău, desfăşurată joi dimineaţa, toate fiind aprobate. Printre ele s-a regăsit şi proiectul privind aprobarea bugetului, dar şi a organigramei clubului SCM Zalău.

350.000 de lei este bugetul aprobat de consilieri, bani ce vor fi folosiţi pentru prima parte a campionatului Ligii a III-a de fotbal, eşalon în care urmează să evolueze echipa începând din această vară. De altfel, tot în şedinţa de joi a fost votată şi preluarea de către Sport Club Municipal Zalău a dreptului de participare în Liga a III-a de la CS Unirea Mirşid.

Din cei 350.000 de lei, 100.000 provin rezerva bugetară a Consiliului Local, 40.000 de lei, de la capitolul „alte acţiuni” (sărbători de iarnă), iar 210.000 de lei sunt bani ce au fost repartizaţi de la ramura volei, 200.000 de lei fiind luaţi de la Volei Municipal Zalău şi 10.000 de la Academia de Volei „Marius Lazăr”.

559,18 lei este suma solicitată de SCM Zalău pentru prima paerte a campionatului şi 723,62 pentru returul Ligii a III-a.

Tot în şedinţa de joi a fost parobată şi organigrama clubului, dar încă nu se cunosc numele celor care vor ocupa funcţiile respective.

Reamintim că sediul clubului va fi în clădirea Primăriei şi va cuprinde şapte ramuri sportive: fotbal, box, atletism, tenis, tenis de masă, lupte şi handbal, clubul de volei nefiind inclus, cel puţin deocamdată, în acest proiect.

 

50.000 de lei pentru „Sportul pentru toţi”

Un alt proiect aprobat joi a fost acela privind finanţarea structurilor sportive locale fără scop patrimonial în cadrul programului „Sportul pentru toţi”, cluburi urmând a primi bani de la bugetul local.

Clubul de karate condus de Remus Cliţan, CS Terra Kid Zalău va primi cei mai mulţi bani, 16.500 de lei, iar 15.000 vor fi alocaţi pentru CS Dani-San Zalău, un alt club de arte marţiale, condus de Dan Chiş. În acest an a fost inclus proiectul de hotărâre şi CS Seiko Zalău, clubul condus de Călin Marincaş urmând să primească 9.600 de lei.

5.900 de lei au fost aprobaţi pentru Clubul Sportiv alegria Zalău, iar 3.000 de lei pentru CS Pro-Silva Orientare.

Alte articole

4 Thoughts to “Consilierii locali au aprobat bugetul pentru noua echipă de fotbal a Zalăului”

 1. Anonim

  Copy-paste: „559,18 lei este suma solicitată de SCM Zalău pentru prima paerte a campionatului şi 723,62 pentru returul Ligii a III-a.”
  Cîtă precizie! Cinci sute cincizeci și nouă lei și optsprezece bani pentru turul campionatului și șapte sute douăzeci și trei lei și șaizeci și doi bani pentru retur.

 2. Anonim

  SI AICI SUNT BABII DUMNEAVOASTRA …STIMATI ZALAUANI PLATITORI DE TAXE .ACESTE CLUBURI DE TOCAT FONDURI PUBLICE AU AUZIT DE SPONSORI …SA FACA PRFORMANTA MAI INTAI CA ASA VIN SI SONSORII…

 3. Anonim

  Dar despre miliardele disparute de la volei nimic?Sau de Cota nu aveti voie sa vorbiti?

 4. Anonim

  Spalare de bani, performanta 0. SJ saracie jale! Are grija psd de banii contribuabililor!

Leave a Comment