La Liceul Tehnologic ”Voievodul Gelu” din Zalău, o nouă promoţie de absolvenți ai învățământului profesional

Liceul Tehnologic ”Voievodul Gelu” din Zalău și-a sărbătorit  joi, 11 iulie 2019, o nouă promoție de absolvenți ai învățământului profesional de stat. Elevii claselor a XI – a, învățământ profesional, și-au propus, optând pentru această formă de învățământ, să dobândească, competențele necesare practicării unei calificări profesionale de nivel 3 în domeniile Turism și alimentație și Comerț, respectiv, Ospătar, Bucătar, Cofetar – patiser și Comerciant vânzător, urmând ca în perioada 29-30 iulie 2019 să susțină examenul de certificare a calificării profesionale.  Alături de absolvenți au trăit emoțiile acestei festivități, părinții, familiile și prietenii acestora, reprezentanți ai instituțiilor partenere și ai agenților economici cu care școala are încheiate contracte și convenții de colaborare. Din partea Inspectoratului Școlar Judeţean (ISJ)  Sălaj, inspectorul școlar, profesor Rozs Rita i-a felicitat în mod deosebit pe absolvenți pentru alegerea făcută, dorindu-le totodată mult succes în viitorul lor parcurs personal și profesional, arătându-și respectul și considerația pentru colegii profesori și pentru familiile absolvenților care i-au susținut necondiționat în demersul lor de formare.

Directorii unității,  profesoarele Costache Rodica și  Gaspar Hajnal, au subliniat în intervențiile lor, cât de importantă este această formă de învățământ pentru întreaga societate şi pentru dezvoltarea economiei. Au scos în evidență, de asemenea, implicarea elevilor din această promoție în obținerea unor rezultate bune și foarte bune atât la învățătură, cât și în cadrul activităților derulate la agenții economici, preocuparea lor susținută pentru formarea competențelor necesare adaptării rapide la cerințele pieței muncii, mulțumind părinților și familiilor elevilor pentru susținerea acordată acestora. În cuvântul său, absolventul Coste Daniel, elevul care a abținut cele mai bune rezultate ale acestei promoții, a ținut să mulțumească, în numele colegilor tuturor cadrelor didactice care le-au călăuzit formarea și familiilor care le-au fost alături mereu.  Florile și felicitările venite din partea invitaților au încununat munca și eforturile unei generații care a înțeles pe deplin că: ”Meseria este brățară de aur!”.

Alte articole

One Thought to “La Liceul Tehnologic ”Voievodul Gelu” din Zalău, o nouă promoţie de absolvenți ai învățământului profesional”

  1. Anonim

    Felicitari absolventilor !!! Succes in meseria invatata .

Leave a Comment