Competitii sportive de Zilele Zalaului

Competitii sportive de Zilele Zalaului

Primaria Zalau, in colaborare cu Clubul Sportiv Municipal Armatura Zalau, Clubul Sportiv Scolar Zalau, Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau si Palatul Copiilor Zalau, va organiza diferite competitii cu ocazia Zilelor Zalaului. Vineri, incepand cu ora 17, CSM Armatura Zalau va organiza o gala de box, la care vor fi prezenti cinci pugilisti pregatiti de antrenorul Ioan Dragos, dar si sportivi de la clubul ALRO Slatina. De asemenea, va mai avea loc si o gala pentru fete, unde vor urca in ring opt pugiliste antrenate de Ioan Popa.

La ora 18:30 vor incepe intrecerile de lupte libere, organizate de CSM Armatura Zalau, impreuna cu CSS Zalau la care vor participa luptatori de la ambele cluburi. Va avea loc si un concurs de tenis de masa, la care sunt asteptati peste 100 de sportivi din intreaga tara. Meciurile vor incepe vineri, la ora 9, la sala de tenis din incinta Stadionului Municipal, urmand ca sambata, de la aceeasi ora, sa continue la Sala Sporturilor. Va fi organizat si un turneu de tenis de camp, Trofeul Municipiului Zalau, competitia urmand sa aiba loc incepand de vineri pana duminica, la Baza de tenis de camp de langa Sala Sporturilor, fiind inscrisa in calendarul competitional al Federatiei Romane de Tenis de Camp. La concurs vor participa atat fete, cat si baieti din Salaj si din judetele limitrofe. Vineri va avea loc si un turneu de handbal, organizat de CSS Zalau la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Avram Iancu. Tot vineri, incepand cu ora 10, CSS Zalau va mai organiza si un turneu de volei, la care vor fi prezente: Jandarmeria Zalau, Focus Zalau, Politia Zalau, Primaria Simleu, Pro Volei Zalau si CSS Zalau. Meciurile se vor desfasura la Sala Sporturilor. Sambata, incepand cu ora 8:30, LPS Avram Iancu va organiza un concurs de alergare pe sosea, pe o distanta de 600 de metri (intre Perla si Silvania). Se va alerga pe echipe, o echipa fiind formata dintr-un elev de gimnaziu si un parinte, care vor trebui sa treaca linia de sosire tinandu-se de mana. Tot sambata, incepand cu ora 10, LPS Avrama Iancu va organiza si un turneu de volei, in sala de sport a liceului, o echipa urmand sa fie formata din trei elevi de gimnaziu si trei parinti. La fiecare competitie, Primaria va acorda premii constand in cupe si diplome. Palatul Copiilor din Zalau urma sa organizeze un turneu de tenis de camp tot cu ocazia Zilelor Zalaului, insa, avand in vedere ca turneul organizat de CSM Armatura Zalau face parte din calendarul oficial al FRT, competitia organizata de Palatul Copiilor a fost amanata cu o saptamana.

Asa cum va informam si in editia de ieri, Directia Judeteana pentru Sport, in parteneriat cu Primaria Zalau, va organiza in premiera concursuri de strettball (jocuri si concursuri de aruncari). Meciurile vor avea loc maine, de la ora 19, in statia de autobuz de la Silvania, urmand sa fie amenajate doua terenuri pe ambele sensuri de circulatie. Din partea Primariei Zalau se vor acorda 50 de tricouri, iar din partea DJS Salaj, 10 mingi de baschet.

Leave a Comment