Colţul jucătorului de volei. Astăzi, Adrian Gontariu

Voleiul şi handbalul sunt, de foarte mulţi ani, principalii ambasadori ai sportului din judeţ. Ambele echipe au devenit de-a lungul anilor campioane naţionale, câştigătoare ale Cupei României, dar au obţinut rezultate notabile şi în cupele europene. Clubul zălăuan de volei este, de altfel, prima echipă românească de volei care a evoluat în grupele Ligii Campionilor, cea mai prestigioasă întrecere europeană intercluburi.
În zilele rămase până la începerea returului, ne-am propus să prezentăm în detaliu fiecare jucător al echipei Volei Municipal Zalău, vicecampioana ultimelor trei ediţii şi câştigătoarea Cupei României în ultimele două sezoane. După prima parte a campionatului, formaţia zălăuană se situează pe locul doi, la egalitate de puncte cu liderul Steaua Bucureşti, iar în Cupa României a ajuns în faza semifinalelor, unde se va duela cu Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Astăzi îl vom prezenta pe Adrian Gontariu, cel mai emblematic voleibalist zălăuan din ultimul deceniu.
În vârstă de 32 de ani, Gontariu este un produs al Clubului Sportiv Şcolar Zalău. Triplu campion naţional cu Deltacons Tulcea, câştigător al Cupei României, dublu campion cu Tomis Constanţa, cu care a câştigat de două ori şi Cupa României, Gontariu a făcut pasul în 2009 spre campionatele din străinătate. A câştigat trei titluri cu nemţii de la VfB Friedrichshaffen şi Cupa Germaniei, dar a devenit şi campion al Poloniei cu Asseco Resovia Rzeszow. În carieră, voleibalistul zălăuan a mai evoluat la Remat Zalău, Baniyas Abu Dhabi, Rennes Volley 35 şi Politechnika Warszawska.
„Am decis să mă întorc acasă, fiindcă îmi doresc mult că fiu alături de familie. Am ales echipa din Zalău, deoarece mi-a plăcut proiectul noii conduceri. Cred că am făcut o primă parte bună de campionat. Suntem pe locul doi, la egalitate de puncte cu Steaua şi suntem calificaţi în semifinalele Cupei României. Sper să reuşim un parcurs la fel de bun şi în 2017, pentru că ne dorim să câştigăm campionatul”, a precizat Adrian Gontariu.

5 Thoughts to “Colţul jucătorului de volei. Astăzi, Adrian Gontariu”

  1. niciunul

    Mai copii,ati inceput actiunea de spalare ? No, frecati bine,dar aveti grije,ca s-ar putea ca cacatul sa ramana la voi !

  2. costel

    Adi tu esti singurul jucator din echipa asta care poti pune lucrurile la punct.
    1 esti zalauan
    2 esti de departe cel mai valoros jucator din Zalau ever
    3 ai demnitate si spui lucrurilor pe nume intotdeauna
    Nu ti lasa numele murdarit de acesti oameni care nu au nici o valoare .Iesi in presa si spune ce s a intamplat in Bosnia altfel vei ramane patat pe veci. Din cauza cui ? Tu nu poti sa ti asociezi cariera cu oameni care poruncesc sportivilor sa declare ca au avut gripa,si ca nu au venit la Zalau sa joace in Europa .Ciudat cum au avut gripa doar titularii si rezervele au fost mutate de pe posturi.ADRIAN GONTARIU ESTI MARE OM FA CE I DE FACUT SI RAMAI IN ISTORIE.
    Un prieten.

  3. Anonim

    urmeaza marele parior ADY FEHER!

  4. Radu F

    Dle MORAR va crdeam un tip serios ! Ce va determina sa va asociati cu niste pariori si devoratori de buget local , doar pt ca ati primit ordin de la clanul CLOCZA -Salajeanul TV / Coborati la nivelul lor , vreti sa va injositi cu orice risc , doar pt a fi in gratiile lor ? Dl Muresan Daniel stie ? Nu e cazul sa va compromiteti ! Sau stiti rezultatul de dinainte de meciul din Bosnia si ….ceva legaturi cu …practicile lui Feher-Gontariu , cu ceva bilete …castigatoare ?” Nu intrati in tocul porcilor , ca va mananca ..” Ar fi mare pacat , pt familia frumoasa , care o aveti in jurul dv , inclusiv ceea de acasa . Mai reflectati ! Apoi puteti sa stergeti acest coment sincer !

  5. Anonim

    Dl.Mureșan Daniel stie !

Leave a Comment