Coadă interminabilă la bilete pentru meciul de handbal

Ultimele partide pe care HC Zalău le-a susţinut pe teren propriu în cupele europene s-au jucat cu „casa închisă”. Sălăjenii au umplut Sala Sporturilor până la refuz chiar şi în partida cu CSM Bucureşti, vrând să vadă reprezentanta României în Liga Campionilor.
Calificată în sferturile de finală ale Cupei EHF după o pauză de cinci ani, Handbal Club Zalău va susţine sâmbătă, începând cu ora 17, manşa tur din această fază a competiţiei, urmând să primească vizita turcoaicelor de la Kastamonu Beledyiesi.
Biletele pentru acest meci au fost puse în vânzare vineri, între orele 15 – 17, iar zălăuanii au luat cu asalt casieria Sălii Sporturilor „Gheorghe Tadici”, formându-se o coadă interminabilă.
Au fost, însă, şi zălăuani nemulţumiţi de faptul că s-au văzut nevoiţi să aştepte în frig şi pe ninsoare mai bine de o jumătate de oră pentru a putea achiziţiona un bilet de intrare la jocul de sâmbătă.
Vor fi puse bilete spre vânzare şi în ziua meciului, începând tot cu ora 15 şi tot la casieria sălii.

4 Thoughts to “Coadă interminabilă la bilete pentru meciul de handbal”

  1. Anonim

    nu mai sunt bilete decat la suprapret la Mandrut alias Gicu Ultras, absolvent de scoala profesionala

  2. Anonim

    Felicitari Gheorghe Sana pentru managementul de calitate de la HC Zalau!

    1. Anonim

      am uitat sa specific calitate in ghilimele

  3. Anonim

    ce bilete??s au vandut foarte putine si n sectorulB.daia erau ieftine ca sa se poata lua invitatii pe gratis,pt.stabi si sponsori!!!apropo,de ce nu sau dat mai scumpe sa se faca bani pt. echipa???sau nu e nevoie de bani???la tv. de ce nu se da meciul??nu ne trebuie bani din drepturi de televizare???!!!

Leave a Comment