Cluburile sportive din Zalău primesc bani de la bugetul local

Nouă cluburi sportive din municipiu primesc fonduri nerambursabile de la bugetul local. Consilierii zălăuani au aprobat alocarea a 50.000 de lei către nouă din cele 12 structuri sportive de drept public şi privat care au depus proiecte în vederea solicitării de sprijin financiar de la bugetul municipiului.

În urma analizei documentaţiei depuse de către solicitanţi, cea mai mare sumă, respectiv 15.000 de lei, a ajuns la Asociaţia Club Sportiv Terra Kid Zalău, care a cerut ajutor financiar pentru participarea la şase competiţii. Alţi 14.000 de lei au fost direcţionaţi către Clubul Sportiv Municipal Zalău, care şi-a propus să ia parte la 18 concursuri naţionale.

Aleşii locali au mai aprobat alocarea a 10.000 de lei pentru sportivii Clubului Sportiv Şcolar Zalău, care vor participa în acest an la 19 turnee şi campionate.

Lista structurilor sportive sprijinite financiar este completată de Cluj Sportiv 2 B Sports, Club Sportiv Danisan (fiecare cu câte 3.000 de lei), Club Sportiv Vidalis (2.000 de lei), Asociaţia Sportivă Star Games, Club Sportiv Pro-Silva Orientare şi Box Club MLG (fiecare cu câte 1.000 de lei).

Nu au primit niciun leu CS Alfa, întrucât a beneficiat de sprijin de la bugetul local în anii anteriori, CS Alegria, ca urmare a numărului mare de solicitanţi comparativ cu suma alocată şi Asociaţia „Gheorghe Mureşan”, care nu a depus documentaţia conform cu prevederile regulamentului.

Leave a Comment