Federaţia a amendat clubul de handbal cu 1.500 de lei

Spectacol inedit făcut de „Galeria Ultra Boys Zalău” în cadrul partidei de duminică, din grupele Cupei EHF, dintre HC Zalău şi formaţia cehă, H 65 Hoors. Ultraşii zălăuani au afişat un steag imens cu tricolorul României, dar şi un banner, pe care era scris: „Înălţăm tricolorul cu multă mândrie pentru echipă, oraş şi întreaga Românie”. Gheorghe Tadici a ţinut să le mulţumească la finalul partidei membrilor galeriei pentru spectacolul oferit, dar şi celorlalţi sălăjeni care au umplut până la refuz Sala Sporturilor.
„Cu porţile închise” s-a jucat şi partida din campionat cu CSM Bucureşti, desfăşurată cu câteva zile înaintea meciului din cupele europene. Galeria zălăuană a afişat un banner şi în timpul acelui joc, dar, de această dată, a fost un mesaj dur, la adresa preşedintelui Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu. „Imnul României interzis de FRH, Dedu cel mai mare laş!”, a fost mesajul galeriei zălăuane, făcându-se referire la faptul că este interzisă intonarea Imnului României la jocurile de handbal din cadrul campionatelor naţionale.
Cazul a ajuns la Comisia de Disciplină din cadrul FRH, care a decis în şedinţa de marţi, 16 ianuarie, sacţionarea clubului de handbal cu suma de 1.500 de lei.
„În legătură cu jocul dintre HC Zalău şi CSM Bucureşti, disputat în data de 10.01.2018, la Zalău, comisia decide: vizionând imaginile video şi foto din tribuna echipei HC Zalău, precum şi raportul suplimentar al observatorului jocului şi al arbitrilor, comisia sancţionează clubul HC Zalău cu penalitate 1.500 lei conform articolului 34.5 lit.A.”, se arată în procesul verbal al Comisiei de Disciplină.
„O să cerem explicaţii firmei de pază, fiindcă plătim bani din bugetul clubului pentru a fi asigurate condiţiile optime desfăşurării unui meci de handbal”, a fost reacţia antrenorului Tadici.

4 Thoughts to “Federaţia a amendat clubul de handbal cu 1.500 de lei”

  1. Mariusica

    Vezi ca formatia cu pricina e suedeza, nu ceha.

    1. Anonim

      nu-i bai pe Martin Ambros, Morar l-a facut ungur. cred ca-i daltonist!

  2. Anonim

    AMENDA SA FIE PLATITA DE ALIN DEMLE, CSOKA TIBERIU SI ALTII LINGAII CARE PRIN FAPTUL CA NU PLATESC BILET LA MECIURILE DE HANDBAL AU ECONOMIST BANI

  3. Anonim

    Galeria lui”GICU”nu e prima data cand isi da in petec , iar firma de paza si jandarmi nu iau masuri ferme , clubul de handbal platind amenzii , pentru dorinta de refulare a acestui personaj si acolitilor lui . FIRMA DE PAZA trebuie sa plateasca amenda. Nu vin ca spectatori la meci ..RUSINE !!!!

Leave a Comment