Cetatea Buciumi, noua echipă din Liga a IV-a

Cetatea Buciumi a devenit la scurt timp de la înfiinţare o forţă în campionatul Ligii a V-a de fotbal. Formaţia pregătită de Dan Lucaciu a câştigat Liga a V-a încă din primul an de activitate, iar în sezonul trecut, s-a situat pe poziţia secundă.
Anul acesta a fost, din nou, al echipei din Buciumi, care a câştigat Seria Est. Cu 22 de victorii şi patru remize, Cetatea Buciumi a câştigat fără nicio emoţie Seria Est, având şi un golaveraj de invidiat, cu 119 goluri date şi 28 primite.
Conducerea clubului a avut o întâlnire săptămâna trecută şi a decis că este momentul ca echipa să facă pasul spre Liga a IV-a.
„Am avut o întâlnire cu toţi factorii de decizie şi am dorit să facem pasul spre Liga a IV-a. Vreau să-i felicit pe jucători pentru parcursul pe care l-au avut în Liga a V-a. Trei ani am demonstrat că suntem cei mai buni. Era timpul să facem acest pas important pentru fotbalul din comuna Buciumi. Sunt convins că nu ne vom face de ruşine în Liga a IV-a”, ne-a declarat primarul comunei Buciumi, Eugen Lazăr.
În primele două sezoane, echipa din Buciumi a evoluat la Agrij, însă, în vara anului trecut a fost inaugurat noul teren de fotbal, iar primarul Eugen Lazăr a afirmat că în perioada următoare se va începe şi construcţia la vestiare. Până vor fi gata acestea, se vor aduce vestiare mobile, ca echipa să poată primi acceptul din partea AJF Sălaj de a activa în eşalonul patru.
Startul noului sezon al Ligii a IV-a este programat în 21 august, la o săptămână distanţă de la disputarea Supercupei Sălajului dintre Unirea Mirşid şi Rapid Jibou.
În Seria Vest a Ligii a V-a, pe primul loc s-a situat Inter Pericei, existând posibilitatea să vedem şi această echipă înscrisă în sezonul 2016 – 2017 al Ligii a IV-a.

Alte articole

2 Thoughts to “Cetatea Buciumi, noua echipă din Liga a IV-a”

  1. Anonim

    FELICITARI SI MULT SUCCES !!!

  2. PETRU

    FELICITARI SI MULT SUCCES !!!

Leave a Comment