Caz inedit în arbitrajul sălăjean. Gabriel Almaş s-a accidentat grav în timpul unui meci din Liga a III-a

Ghinion teribil pentru arbitrul zălăuan Gabriel Almaş, care a fost scos pe targă în timpul unui meci disputat vineri, între Arieşul Turda şi Unirea Dej, partidă contând din etapa a XI-a a Ligii a III-a. Era minutul 47 al întâlnirii, când centralul zălăuan a acuzat dureri mari la genunchiul piciorului drept, anunţând că nu mai poate continua partida. Imediat şi-au făcut apariţia pe teren medicii prezenţi la meci, constatând şi ei că arbitrul Almaş nu mai poate continua jocul.
Vestea şocantă a venit, însă, după două zile, când, în urma unui control efectuat la o clinică privată din Cluj-Napoca, Gabriel Almaş a fost anunţat că are ruptură de menisc şi necesită a fi operat. Aceasta, după ce în urmă cu aproximativ doi ani, arbitrul Almaş a fost supus unei intervenţii chirurgicale la ligamentele aceluiaşi picior.
De la Stadionul din Turda, arbitrul zălăuan a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal din Turda, apoi la o clinică din Cluj, după care, la clinica privată unde a şi aflat diagnosticul.
Meciul de la Turda a fost întrerupt 23 de minute, iar soluţia pentru a putea fi reluat jocul a venit din partea unui arbitru aflat în tribună, Andrei Nagy, din Aiud, spectator la această partidă. Nagy i-a luat locul asistentului zălăuan Sergiu Corb, care a devenit central, pentru acesta din urmă meciul de la Turda însemnând debutul la centru într-o partidă din Liga a III-a.
Ciudat este faptul că, în momentul în care Andrei Nagy a coborât din tribună şi s-a echipat, preşedintele Arieşului, Melian Nădăşan, a ţipat: „Nu-l lăsaţi pe ăsta să arbitreze! Decât cu ăsta, mai bine oprim meciul şi-l rejucăm!”.
Pentru Gabriel Amlaş a fost al şaptelea meci în Liga a III-a şi al şaselea din acest sezon. Zălăuanul a debutat în al treilea eşalon în luna martie a anului trecut, la partida dintre Unirea Dej şi Naţional Sebiş.
Sursa foto: turdanews.net

One Thought to “Caz inedit în arbitrajul sălăjean. Gabriel Almaş s-a accidentat grav în timpul unui meci din Liga a III-a”

  1. Tuti

    Dumnezeu nu bate cu Bota

Leave a Comment