Care sunt sporturile preferate de pariorii profesioniști?

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/photo-of-women-playing-basketball-934083/

 

Persoanele care reușesc să-și transforme pasiunea de a paria în profesie reprezintă un segment limitat din numărul total de pariori. Dacă și tu visezi să devii parior profesionist, trebuie să știi că șansele sunt foarte reduse, oricât de priceput te consideri la stabilirea de pronosticuri. 

Abordarea corectă a pariurilor este una responsabilă și rațională. Bettingul este doar o activitate de timp liber, care nu trebuie să-ți consume mult timp sau bani pe care nu-ți permiți să-i pierzi. Evident, îți dorești și să câștigi din când în când, nu doar să cotizezi, de aceea cunoașterea sporturilor preferate de pariorii profesioniști se poate dovedi utilă. 

 

Baschet

 

Dacă vrei să mizezi pe pariuri sportive online, baschetul este un sport care merită atenție. Profesioniștii îl preferă pentru că se joacă des, astfel că sunt multe partide pe care poți paria. De asemenea, statisticile din baschet sunt relevante pentru rezultatele viitoare. Poți paria pe meciuri din multe ligi, ca:

  • Euroleague;
  • NBA;
  • FIBA;
  • ABA League.

La fel ca în cazul altor sporturi, pariatul pe baschet necesită multe cunoștințe. Forma de moment, accidentările, statistica aruncărilor reușite sunt doar câteva detalii care îți indică echipa care are șansa mai mare de a câștiga jocul. Ține cont și de echipa de start și de starea fizică și psihică a jucătorilor. Aceste informații sunt de folos, dar ține cont că întotdeauna există șansa unor surprize.

Hockey

Hockey este un sport cu tradiție în țări ca SUA, Canada și Rusia. Pariorii profesioniști aleg hockey-ul și pentru că multe campionate sunt echilibrate, ceea ce ține cotele la un nivel înalt. Campionatul Cehiei și NHL sunt astfel de ligi în care valoarea loturilor este apropiată. Unii profesioniști pariază live pe hockey, însă tot se documentează cu atenție înainte. Opțiuni pe care le ai la dispoziție pentru pariere sunt scorul pe reprize sau final, diferența de puncte, numărul total de goluri, echipa care înscrie prima, total goluri par/impar, selecții cu handicap, ș.a.

Rezultatele din acest sport depind și de factori extrasportivi. Deplasările sunt cele mai importante. În ligi în care echipele sunt răspândite pe o suprafață mare, ca NHL sau Superliga Rusă, deplasările sunt lungi și obositoare. Schimbarea fusului orar și transportul își pun amprenta asupra jucătorilor. Hockey-ul este un sport solicitant, așa că ține cont de programul echipelor. La fel ca în alte sporturi, se acumulează oboseală pe parcursul sezonului. 

Curse de cai

În România tradiția curselor de cai aproape că a dispărut, un singur hipodrom fiind încă funcțional. Cursele de cai erau și la noi populare printre pariori acum câteva zeci de ani, dar în prezent nu poți miza decât pe curse din afară. Pariorii profesioniști joacă mult pe curse de cai. În afară de noroc, trebuie să ții cont și de anumite aspecte ale sportului, ca:

  • lungimea cursei;
  • experiența calului și a jockey-ului;
  • ultimele rezultate;
  • vremea.

Și beturile pe curse de cai au multe opțiuni, care merită încercate pentru a evita monotonia pariului pe câștigător. 

Tenis

Numeroși pariori profesioniști afirmă că tenisul este cel mai bun sport pe care poți paria. Statisticile generale, cifrele confruntărilor directe și forma îți pot da indicii pe care să le folosești în realizarea pronosticurilor. Dezavantajul este că favoriții au cote mici, chiar și de 1.02. Însă, dacă faci un bilet din mai multe meciuri, crești câștigul potențial. Opțiuni disponibile sunt cele pe set, game, numărul total de game-uri sau de seturi, scorul corect și alte aspecte care țin de specificul jocului.

Pariorii profesioniști pun beturi pe baschet, hockey, curse de cai, tenis și pe alte sporturi care li se par distractive. Dacă și tu vrei să pariezi pe ele, nu uita să fii rațional și responsabil.