„Caravana de joacă” vine la Zalău

Iubitorii de mişcare din municipiu sunt invitaţi să participe mâine, începând cu ora 10, la evenimentul „Bucurie în mişcare”, un festival al sportului desfăşurat în mai multe oraşe din România. Principalul scop al acestui festival este de a încuraja un număr cât mai mare de persoane, în mod special copii şi tineri, să facă mişcare îmrepună.
Evenimentul de la Zalău va cuprinde diferite activizăţi începând de la copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 10 ani şi continuând cu cei a cărora vârstă se încadrează între 11 şi 18 ani, toate concursurile urmând să se desfăşoare pe platoul de marmură din faţa Prefecturii.
Între orele 10 şi 11 va avea loc un concurs de desene pe asfalt, după care va începe maratonul jocurilor româneşti (activităţi pentru copii, părinţi şi bunici). Practic, cei prezenţi vor avea parte de jocurile copilăriei: „Ţară, ţară vrem ostaşi”, „Raţele şi vânătorii”, „Sticluţa cu otravă”, „Maţele încurcate”, „123 la perete stai”, „Elasticul”, „Baba oarba”, „Ţările”, „Lapte gros”, „Cal şi călăreţ”.
Pentru cei cu vârste cuprinse între 11 – 18 ani, vor fi organizate jocuri de streetball, bubble-footbal, badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, show biking, mini-alergare şi fotbal-tenis.
În cadrul evenimentului vor avea loc şi demonstraţii de dans sportiv, karate tradiţional, box, lupte, tenis de masă, judo şi Culturism.

Leave a Comment