Căpitanul Zalăului, despre duelul cu CSM Bucureşti: „Sper să ne ridicăm la nivelul adversarelor”

HC Zalău a încheiat perioada de pregătire cu turneul de la Braşov, desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la finalul căruia s-a clasat pe locul doi după două eşecuri şi o victorie, iar sâmbătă va susţine primul meci oficial din noul sezon. Formaţia pregătite de Gheorghe Tadici va avea un debut „de foc” urmând să primească vizita formaţiei CSM Bucureşti, una dintre pretendentele la titlul de campioană. „A fost o perioadă grea, însă noi spreăm că a fost una folositoare. Peste câteva zile va începe campionatul şi vom vedea în perioada următoare cât de bine ne-am pregătit. Toată lumea spune că CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare se vor bate la titlu. Meciul de sâmbătă va fi unul greu, fiindcă sunt în lotul echipei adverse jucătoare cu experienţă, campioane mondiale şi europene. O să fie foarte greu, însă noi sperăm să ne ridicăm la nivelul adversarelor şi să le punem probleme. Suntem o echipă tânără, cred că cea mai tânără din Liga Naţională, dar important este să ne motivăm cât mai bine la ora începerii meciului şi să avem un cuvânt de spus în teren”, a declarat Georgiana Ciuciulete, căpitanul echipei HC Zalău.

Diana Puiu, una dintre jucătoarele transferate în această vară de la HCM Baia Mare, are un motiv în plus să evolueze cu ambiţie în faţa bucureştencelor, având în vedere că vine de la principala contracandidată la titlu a CSM-ului. „O să fie un duel puternic, cu o echipă foarte bună, dar trebuie să ţinem cont de faptul că şi CSM Bucureşti este o echipă nou formată şi să exploatăm la maxim acest lucru. Perioada de pregătire a fost una bună şi sperăm să arătăm acest lucru în campionat. A fost o perioadă aglomerată, cu multe meciuri, ceea ce ne va ajuta în campionat. M-am acomodat bine la echipă şi sper să ne ajutăm reciproc în teren”, a precizat interul sânga al echipei zălăuane.
Partida dintre HC Zalău şi CSM Bucureşti este programată sâmbătă, de la ora 16:30, în Sala Sporturilor.

One Thought to “Căpitanul Zalăului, despre duelul cu CSM Bucureşti: „Sper să ne ridicăm la nivelul adversarelor””

  1. Suporter

    Daca vor fi unite , o sa faca multe, multe surprize ! Crina stie de ce …. Si Georgiana, Cheta,Andra,Roxa,Vali B,Clau,sau Cioby…& comp. Succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment