Căpitanul Raul Stanciu rămâne la FC Zalău

Încă dinaintea încheierii sezonului 2015 – 2016, preşedintele clubului Ioan Morar ne-a precizat faptul că poartă tratative cu anumiţi jucători pe care şi-i doreşte la echipă în viitorul sezon al Ligii a III-a de fotbal. „Sezonul acesta este unul compromis, având în vedere problemele financiare cu care ne confruntăm încă de la începutul campionatului. În campionatul viitor, lucrurile vor sta, însă, altfel. Ne dorim o clasare între primele locuri din serie, iar pentru acest lucru am început deja discuţiile cu anumiţi jucători pe care ni-i dorim la echipă începând din vară”, avea să declare preşedintele clubului FC Zalău în urmă cu aproximativ două luni.
Odată cu finalul sezonului, conducerea a început tratativele şi cu o parte dintre jucătorii care au evoluat în ediţia trecută, la FC Zalău, iar cu o parte dintre ei a reuşit să ajungă deja la un numitor comun.
Printre cei care vor rămâne la formaţia zălăuană se numărăr şi căpitanul Raul Stanciu, jucător ce evoluează pe postul de mijlocaş. Viorel Ionaşcu este un alt jucător care şi-a dat acceptul de a continua la FC Zalău, urmând ca în zilele următoare ia o decizie portarul Cristian Man şi Tonko Robert.
S-a renunţat, în schimb, la Paul Gheţu şi Louis Copilescu, iar atacantul Cristian Tăbârţă nu a ajuns la un acord cu clubul zălăuan, astfel că cele două părţi au decis să se despartă.

Leave a Comment