Campioana Serbiei vine la Zalău

Marţi, ora 19, Sala Sporturilor din Zalău

CS Volei Municipal Zalău – Steaua Roşie Belgrad

Volei Municipal Zalău a încheiat prematur aventura în Cupa CEV, încă din primul tur, însă are şansa de a continua în cupele europene, evoluând direct în 16-imile Cupei Challenge. Formaţia pregătită de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae va primi vizita campioanei Serbiei, Steaua Roşie Belgrad. „Nu cunoaştem foarte multe detalii despre adversar, dar ştim că Steaua Roşie Belgrad este o echipă valoroasă, cu tradiţie, din moment ce provine din campionatul Serbiei. În acest sezon a pierdut un singur meci, iar acest lucru spune multe. Steaua Roşie Belgrad are în componenţă jucători valoroşi, care sunt sigur că vor face tot posibilul pentru a se califica mai departe. Noi am pregătit foarte bine acest meci, pentru că ne dorim să mergem în faza următoare a competiţiei. Va trebui să facem un joc bun şi să câştigăm cu 3 – 0 sau 3 – 1 pentru a avea şanse la calificare”, consideră libero-ul Zalăului, Adrian Feher.
Adversara echipei zălăuane este alcătuită din jucători tineri, dar cu talie. Cel mai în vârstă voleibalist este Filip Vujik, născut în 1989, iar cei mai tineri sunt ridicătorul Stokovic şi al doilea libero, Brkovic, ambii născuţi în 1995.
Steaua Roşie Belgrad a devenit campioana Serbiei în ultimii doi ani, iar în palmares are câştigate 9 titluri şi 11 Cupe ale Serbiei.
Începând din sezonul 1997 – 1998, formaţia sârbă a fost prezentă aproape an de an în cupele europene, iar de trei ori a evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa, Liga Campionilor.
Formaţia sârbă a eliminat în turul doi al Cupei Challenge echipa finlandeză Hurrikaani Laiomaa, după ce a câştigat în tur cu scorul de 3 – 1, iar returul l-a pierdut cu 2 – 3.
Partida de la Zalău va fi oficiată de un cuplu format din turcul Firincioglu Cihat şi bulgarul Sirakov Lyubomir şi va începe la ora 19, în Sala Sporturilor din Zalău.
Pe lângă partida de marţi, Volei Municipal Zalău va mai susţine două meciuri până la finalul anului. Marţea viitoare, echipa zălăuană va susţine returul cu Steaua Roşie Belgrad, iar în 21 decembrie va susţine partida din cadrul primei etape a returului Diviziei A1, în deplasare, cu SCM Universitatea Craiova.

 

2 Thoughts to “Campioana Serbiei vine la Zalău”

 1. Anonim

  INTERPELARE ADRESATA ORGANIZATIEI PSD SALAJ SI SENATORULUI GHEORGHE POP

  Autor: Cetateanul Consternat
  Circumscriptie electorala: Nr. 33 Salaj
  Colegiul electoral: Nr. 2, Zalau-Salaj
  Grup Politic : Niciunul

  Obiectul interpelarii – Pana Cand?

  Stimabililor politicieni,
  Pana cand ii veti permite cetatenei Daniela Elena Fizesan – Chisbora, membru PSD Salaj, sa se ocupe cu raspandirea unor zvonuri malitioase in legatura cu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop?

  Cu deosebita consideratie,
  Cetateanul Consternat

 2. Voleibalist

  E veche poza. Nagy e tuns de vreun an si ceva. :))

Leave a Comment