Trei accidente grave în weekend

Trei accidente rutiere, soldate cu victime, au avut loc, pe şoselele sălăjene, la finele săptâmânii trecute. Primul eveniment rutier, în urma căruia o minoră a siferit leziuni grave, s-a pretrecut vineri, 6 decembrie, în apropierea localităţii Poiana Blenchii. Potrivit informaţiilor furnizate de biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în jurul orei 14,20, Violeta T., în vârstă de 41 de ani, din Zalău, conducea autoturismul proprietate personală, pe direcţia Poiana Blenchii – Gostila, în condiţii meteo nefavorabile, respectiv carosabil acoperit cu zăpadă şi gheaţă. Şoferiţa nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a derapat şi a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens, unde a accidentat grav un copil de nouă ani, care se afla în afara părţii carosabile. În urma impactului, minora a fost rănită grav. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că autoturismul nu era echipat cu anvelope de iarna. Pe numele femeii a fost întocmit Î dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tot în aceeaşi zi, în jurul orei 15, Sorin B. de 29 ani, din Şimleu Silvaniei, conducea autoturismul proprietate personală, pe drumul naţional 1H, între localităţile Pericei şi Şimleu Silvaniei. Potrivit sursei citate, şoferul nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de o căruţă care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu aceasta. În urma accidentului, căruţaşul, în vârstă de 36 ani, din localitatea Mal, a suferit leziuni grave. Pe numele conducătorului auto şimleuan, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Al treilea eveniment rutier a avut loc duminică, 8 decembrie, în jurul orei 10. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sălaj, Ioan K., în vârstă de 56 ani, din Naimon, conducea un autoturism pe drumul judeţean 108 D, în afara localităţii Bulgari, iar într-o curbă la stânga, pe un carosabil acoperit cu zăpadă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţul lateral stânga a drumului, accidentându-se grav.

One Thought to “Trei accidente grave în weekend”

 1. Anonim

  INTERPELARE ADRESATA ORGANIZATIEI PSD SALAJ SI SENATORULUI GHEORGHE POP

  Autor: Cetateanul Consternat
  Circumscriptie electorala: Nr. 33 Salaj
  Colegiul electoral: Nr. 2, Zalau-Salaj
  Grup Politic : Niciunul

  Obiectul interpelarii – Pana Cand?

  Stimabililor politicieni,
  Pana cand ii veti permite cetatenei Daniela Elena Fizesan – Chisbora, membru PSD Salaj, sa se ocupe cu raspandirea unor zvonuri malitioase in legatura cu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop?

  Cu deosebita consideratie,
  Cetateanul Consternat

Leave a Comment