Campioana Sălajului va înfrunta reprezentanta Maramureşului la barajul pentru promovarea în Liga a III-a

Tragere la sorţi cu ghinion pentru reprezentanta Sălajului la barajul pentru promovare în Liga a III-a. Evenimentul a avut loc joi, la Casa Fotbalului, iar câştigătoarea Ligii a IV-a Sălaj, care, cel mai probabil va fi Rapid Jibou, se va duela cu echipa care va câştiga campionatul în judeţul Maramureş. În judeţul vecin, Liga a IV-a este împărţită în două serii, Sud şi Nord, iar ocupantele primului loc sunt FC Suciu de Sus, respectiv CSM Sighetu Marmaţiei. Sighetu Marmaţiei a mai activat în Liga a III-a, iar în acest an îşi propune să revină în eşalonul trei. Conducerea clubului maramureşean şi-a format un lot competitiv, transferându-l în această iarnă sub formă de împrumut şi pe Andrei Şumlea de la SCM Zalău.

Sighetenii beneficiază de un buget consistent, depăşind chiar şi unele echipe din Liga a III-a şi vor cu orice preţ să ajungă, din nou, în eşalonul trei.

Sălajul a făcut parte din Regiunea 2 Nord-Vest la tragerea la sorţi, alături de judeţele Maramureş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Satu Mare.

AJF-uri trebuie să comunice Departamentului de Competiţii până în data de 12 iunie campioanele judeţene, iar prima manşă a barajului este programată în 18 iunie. Returul va avea loc o săptămână mai târziu. Sălajul a avut ghinion şi în privinţa ordinii desfăşurării jocurilor, turul urmând să aibă loc la Jibou, iar returul, la Sighetu Marmaţiei.

One Thought to “Campioana Sălajului va înfrunta reprezentanta Maramureşului la barajul pentru promovarea în Liga a III-a”

  1. […] Tragere la sorţi cu ghinion pentru reprezentanta Sălajului la barajul pentru promovare în Liga a III-a. Evenimentul a avut loc joi, la Casa Fotbalului, iar câştigătoarea Ligii a IV-a Sălaj, care, cel mai probabil va fi Rapid Jibou, se va duela cu echipa care va câştiga campionatul în judeţul Maramureş. În judeţul vecin, Liga a IV-a este împărţită în două serii, Sud şi Nord, iar ocupantele primului loc sunt FC Suciu de Sus, respectiv CSM Sighetu Marmaţiei. Sighetu Marmaţiei a mai activat în Liga a III-a,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment