Călin Marincaş şi Paula Todoran, cei mai buni sportivi ai judeţului

Călin Marincaş şi Paula Todoran, cei mai buni sportivi ai judeţului

La fel ca la finalul anului trecut, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj a alcătuit două clasament pentru cei mai buni sportivi ai judeţului, un clasament pentru sporturile olimpice, altul pentru cele neolimpice. Pe lângă cele două, a fost întocmit, la fel ca anul trecut, şi un clasament al cluburilor, unde au fost curpinse Volei Municipal Zalău, Handbal Club Zalău şi Fotbal Club Zalău.
Atleta Paula Todoran a fost desemnată şi în acest an cea mai bună sportivă în clasamentul olimpicilor, iar la sporturile neolimpice, locul întâi în Sălaj îl ocupă practicantul de arte marţiale, Călin Marincaş.
Sportiva pregătită de Mirel Seişanu este urmată în clasament de o altă altetă, Daniela Cîrlan, antrenată de Lorena Boberschi. Cătălin Marian, sportiv pregătit de Mirel Seişanu şi legitimat la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, se situează pe poziţia a treia. Pe lângă cei trei, DJST va mai premia zece sportivi, clasaţi pe locurile IV – XII. Poziţia a patra îi aparţine pugilistului Sergiu Moraru, antrenat de Ioan Popa, urmat de Andreea Ciupe, pugilistă pregătită de Ioan Dragoş. Atletul Claudiu Meleg, sportiv legitimat la LPS „Avram Iancu” Zalău şi antrenat de Teodor Bidian, se situează pe poziţia a şasea, iar locul şapte îl ocupă voleibalistul Răzvan Mihalcea, component al vicecampioanei Volei Municipal Zalău.
Pe poziţia a opta se află handbalista Valentina Panici, căpitanul echipei HC Zalău, urmată de un alt voleibalist, Rareş Bălean, sportiv cu dublă legitimare la CSS Zalău şi Volei Municipal. Radioamatoristul Dumitru Butcovan ocupă poziţia a zecea, iar locul 11 îi aparţine pugilistului Denis Stoica. Tot de la secţia de box a CSM Zalău sunt şi ultimii doi sportivi din clasament, Iulia Ciupe şi Alexandra Berar.
Clasamentul sporturilor neolimpice este dominat de practicanţii de arte marţiale. Călin Marincaş, antrenorul CS Terra Kid Zalău, este urmat de Iulia Cliţan, sportivă în cadrul aceluiaşi club, iar poziţia a treia îi revine reprezentantei Clubului Sportiv Omega Şimleu Silvaniei, Paula Radu.
Dan Chiş, antrenorul Clubului Sportiv CS Dani-San Zalău, se situează abia pe poziţia a patra, cu toate că a avut rezultate foarte bune în acest an, în timp ce locurile cinci şi şase sunt ocupate de doi karateka de la CS Terra Kid Zalău, Pal Brigitta şi Dan Poptelecan. Poziţia a şaptea îi revine lui Cristian Bolduţ, antrenorul clubului CS Vidalis Zalău, unul dintre cei mai experimentaţi practicaţi de arte marţiale din judeţ.
Marius Ilinca, legitimat la CS Omega Şimleu Silvaniei, este ocupantul poziţiei a opta, în timp ce Ştefania Costea, de la CS Dani-San Zalău, se situează pe poziţia a noua. Cristian Pop, reprezentantul CS Alfa Zalău, practicant de skandenberg, ocupă locul zece în clasamentul celor mai buni sportivi ai judeţului la categoria sporturilor neolimpice, iar ultima poziţie îi aparţine culturistului Raul Elias Rad, legitimat la CS Alfa Zalău.

Leave a Comment