Călin Marincaş, medaliat cu argint la o competiţie desfăşurată în SUA

Rezultat de excepţie pentru zălăuanul Călin Marincaş, multiplu campion european şi mondial la karate. Antrenorul secţiei de karate al clubului SCM Zalău a participat zilele trecute la Openul Americii de Nord, o competiţie la care au fost prezenţi peste 125 de sportivi din 20 de ţări.

Urmare a rezultatelor obţinute pe plan international în anii anteriori, Călin Marincaş a fost invitat la evenimentul din Las Vegas, concurând în proba de kata. O probă care-i place foarte mult sportivului zălăuan şi în care, în 2023 a obţinut al 25-lea titlu european. La Openul Americii de Nord, Călin Marincaş a avut o prestaţie foarte bună, reuşind să obţină locul doi şi medalia de argint la kata.

„A fost o onoare pentru mine să pot să fiu prezent la un astfel de eveniment, dar şi o bucurie să pot să reprezint oraşul Zalău peste ocean. Este un rezultat care mă mulţumeşte şi care cred că-i face mândri şi pe reprezentanţii clubului SCM Zalău. A fost o competiţie puternică, cu sportivi valoroşi şi mă bucur că am reuşit să urc pe podium la un astfel de concurs”, ne-a declarat Călin Marincaş.

 

 

One Thought to “Călin Marincaş, medaliat cu argint la o competiţie desfăşurată în SUA”

  1. […] şi în care, în 2023 a obţinut al 25-lea titlu european.… Articolul Călin Marincaş, medaliat cu argint la o competiţie desfăşurată în SUA apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment