Călin Marincaş a început anul cu un stagiu de pregătire desfăşurat la Poiana Braşov

Prima acţiune din acest an pentru Călin Marincaş, preşedintele Clubului Seiko Zalău, a fost un stagiu de pregătire desfăşurat la Poiana Braşov, în organizarea Federaţiei Române de Karate Tradiţional. Reprezentanţi de la aproximativ 80 de cluburi din ţară au fost prezenţi la evenimentul de săptămâna trecută, printre ei numărându-se şi Oliwer Dobre, antrenorul clubului Terra Kid Zalău.
Stagiul anual, cum s-a numit evenimentul a fost condus atât de preşedintele FRKT, Nicolae Mărăndici, cât şi de o comisie europeană, în frunte cu preşedintele Federaţiei Europene de Karate Tradiţional, Vladimir Jorga.
„A fost un stagiu anual pentru licenţiere internă a antrenorilor şi instructorilor, dar şi pentru examenele de grad, motiv pentru care a fost invitată şi o comisie europeană”, a declarat Călin Marincaş.
Pe lângă pregătirea antrenorilor şi instructorilor prezenţi, au avut loc cursuri de metodică şi arbitraj, a fost modificat statutul Federaţiei, s-a votat acceptarea a noi cluburi şi s-a stabilit calendarul competiţional pentru anul 2020.
Stagiul de pregătire a durat patru zile, Marincaş afirmând că a fost un eveniment util pentru toţi cei prezenţi atât din punct de vedere al pregătirii fizice, cât şi al pregătirii teoretice.
CS Seiko Zalău a început pregătirile săptămâna trecută, prima competiţie din acest an fiind programată în 14 – 16 februarie, Cupa Reşiţa, eveniment ajuns la cea de-a X-a ediţie. În luna martie va avea loc la Oradea faza zonală a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional, iar în perioada 3 – 5 aprilie, la Deva, va avea loc faza finală.

Leave a Comment