Bulgarul Stoev rămâne la vicecampioana României

Noua şi vechea vicecampioană a României la volei masculin se pare că va beneficia şi în sezonul viitor de aportul experimentatului tehnician, bulgarul Stoyan Stoev, unul dintre cei mai valoroşi antrenori pe care i-a avut clubul de la poalele Meseşului. Chiar dacă nu a semnat încă niciun contract pentru sezonul viitor cu persoanele din conducerea clubului, bulgarul le-a lăsat sarcină la plecare să încerce să-i păstreze în lot pe toţi jucătorii cu care a colaborat în ediţia de campionat recent încheiată. Stoev îşi doreşte să-i aibă la dispoziţie şi în sezonul viitor, afirmând că abia aşteaptă să treacă cele trei luni de pauză pentru a putea reveni la Zalău.
„Ne-a lăsat sarcină la plecare să încercăm să menţinem întreg lotul pe care-l avem la dispoziţie în acest moment şi să nu încercăm să aducem jucători valoroşi pe bani mulţi numai de dragul de a-i aduce, fiindcă nu este cazul încă de aşa ceva. Stoyan Stoev îşi doreşte să continue la Zalău şi în sezonul următor, ne-a anunţat acest lucru, ne dorim şi noi, dar şi jucători, ceea ce este foarte important. Mi-a spus să-i păstrăm pe aceşti copii pe care i-a avut la dispoziţie şi în sezonul viitor, să avem puţină răbdare, iar lucrurile vor merge spre ceea ce ne dorim, aşa cum s-a întâmplat şi în acest an”, a declarat preşedintele Radu Nistorescu în cadrul conferinţei de presă organizată joi, în care Volei Municipal şi-a prezentat cele două trofee câştigate în acest an.
„În discuţia telefonică pe care am avut-o cu dânsul imediat după plecare mi-a spus să le transmit jucătorilor că le mulţumeşte pentru tot ce s-a realizat în acest an şi că aşteaptă cu nerăbdare să treacă cele trei luni de vacanţă pentru a se întoarce la Zalău”, a afirmat şi antrenorul secund Bogdan Nicolae, în cadrul aceleaşi conferinţe.
Obiectivul echipei zălăuane la începutul sezonului a fost calificarea în final-four atât în cupă, cât şi în campionat, iar cu Stoev pe bancă, Zalăul a câştigat în acest an Cupa României după o pauză de trei ani şi a devenit pentru a doua oară consecutiv vicecampioana României.
Primarul Radu Căpîlnaşiu nu a putut fi prezent la evenimentul de joi, dar a acesta a afirmat în urmă cu aproape o lună, la scurt timp după câştigarea Cupei României, că-şi doreşte ca echipa să rămână în aceeaşi formulă atât din punct de vedere al lotului, cât şi al conducerii tehnice.

3 Thoughts to “Bulgarul Stoev rămâne la vicecampioana României”

  1. […] Noua şi vechea vicecampioană a României la volei masculin se pare că va beneficia şi în sezonul viitor de aportul experimentatului tehnician, bulgarul Stoyan Stoev, unul dintre cei mai valoroşi antrenori pe care i-a avut clubul de la poalele Meseşului. Chiar dacă nu a semnat încă niciun contract pentru sezonul viitor cu persoanele din conducerea clubului, bulgarul le-a lăsat sarcină la plecare să încerce să-i păstreze în lot pe toţi jucătorii cu care a colaborat în ediţia de campionat recent încheiată. Stoev îşi doreşte să-i aibă la dispoziţie şi în sezonul viitor, afirmând că abia aşteaptă să treacă cele trei …read more […]

  2. Echipa de sportivi este ok.Dar restul sunt submediocri Daca nu rezolva datoriile imense la bugetul de stat,in toamna pot sa dispara. Situatie identica cu Simleul S. Pacat ! Antrenorul bun dar mercenar! A plecat urgent,lucreaza prin telefon ? Trei luni de vacanta ????? Halal performanta in voleiul romanesc din lumea a treia …

  3. dana

    Oamenii care nu reușesc să facă bani sunt în general influențați ușor de opiniile altor persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:stanciu.dana1965@yahoo.com

Leave a Comment