Bulgarul Simeonov, călăul Zalăului

CSM Tomis Constanţa – Volei Municipal Zalău 3 – 1 (25 – 22, 25 – 22, 19 – 25, 25 – 22)

Cu universalul bulgar Ventzislav Simeonov în mare formă şi în cea de-a doua partidă, Tomis Constanţa a reuşit să se impună miercuri seara, la fel ca în primul meci, cu scorul de 3 – 1 în faţa echipei zălăuane.
Formaţia pregătită de Stoyan Stoev şi Bogdan Nicole a făcut un joc mai bun decât marţi seara, dar nu suficient pentru a „bloca” echipa campioană în drumul spre titlu. Vicecampioana a pus serioase probleme Tomisului în multe momente, dar campioana a avut parcă tot timpul ceva în plus, pe universalul Simeonov, care a demonstrat şi în partida de miercuri seara că este cel mai valoros jucător al formaţiei de la malul mării. 23 de puncte a făcut bulgarul, cele mai multe din meci, în timp ce de la Zalău, Gabriel Cherbeleaţă a punctat cel mai bine, de 16 ori.
25 – 22 a fost scorul final al primelor două parţiale, după care zălăuanii au revenit şi şi-au adjudecat parţialul trei la 19. Actul patru a fost extrem de disputat, vicecampioana s-a aflat de câteva ori la conducere, dar Constanţa a punctat mai bine în final, ajutată în unele momente şi de arbitri, iar diferenţa a fost la fel ca în primele două parţiale, 25 – 22.
„În prima partidă am făcut multe greşeli individuale, nu am făcut un joc de care să fim mulţumiţi, iar Constanţa a speculat acest lucru, fiindcă are valori în lot. În meciul al doilea am înclinat balanţa, am evoluat mult mai bine în toate fazele şi ne-am apropiat foarte tare de adversari. În final au intervenit arbitrii, am făcut şi noi câteva greşeli, iar Constanţa a reuşit să se impună”, a afirmat liber-oul Adrian Feher.
„Avem 2 – 0 şi patru zile de recuperare, după care mergem la Zalău şi cred că luni punem punct acestei finale”, a declarat, de cealaltă parte, universalul Simeonov, cel mai bun jucător din primele două dueluri.
Tomis Constanţa: Andrey Zjekov, Ventiszlav Simeonov, Andrei Spînu, Andrei Laza, Adrian Aciobăniţei, Bojan Janic şi Nikola Rosic (libero). Au mai evoluat: Andrei Stoian, Stanislav Petkov şi Sergiu Stancu. Antrenori: Martin Stoev (principal) şi Radu Began (secund)
Volei Municipal Zalău: Marin Lescov, Gabriel Cherbeleaţă, Mihai Gheorghiţă, Răzvan Mihalcea, Leonardo Dal Bosco, Marian Bala şi Adrian Feher (libero). A mai evoluat: Mihai Tarţa. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

One Thought to “Bulgarul Simeonov, călăul Zalăului”

  1. […] Cu universalul Ventzislav Simeonov în mare formă și în cea de-a doua partidă, Tomis Constanța a reușit să se impună la fel ca în primul meci, cu scorul de 3 – 1 în fața echipei zălăuane. Formația pregătită de Stozan Stoev și Bogdan Nicole a făcut un joc mai bun decât marți seara, dar nu suficient pentru a “bloca” echipa campioană în drumul spre titlu. Scorul final al celui de-al doilea duel dintre Tomis Constanța și Volei Municipal Zalău a fost 3 – 1. Constanța a câștigat la 22 toate cele trei seturi, iar actul trei i-a revenit vicecampioanei, care s-a impus …read more […]

Leave a Comment