Borussia Dortmund vine la poalele Meseşului

Handbal Club Zalău începe sâmbătă un nou sezon în cupele europene. Echipa condusă de Gheorghe Tadici va evolua în faza a doua preliminară din Cupa EHF, urmând să întâlnească echipa germană, Borussia Dortmund.

„Întânim un adversar puternic, cu jucătoare valoroase, dar ne dorim să trecem de acest tur şi pe urmă să vedem ce ne rezervă sorţii. Sper ca toate fetele să fie sănătoase şi să fie cât mai bine pregătite atât fizic, cât şi psihic pentru jocul de sâmbătă. Este clar că ne propunem o victorie, iar dacă aceasta va fi una concludentă, vom putea aborda mai în linişte returul de la Dotmund”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.

Şapte jucătoare străine are în lot adversara Zalăului, fiind o echipă puternică în acest moment, chiar dacă nu a mai activat de 14 ani într-o competiţie europeană.

Partida dintre HC Zalău şi Borussia Dortmund este programată la ora 17, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” şi va fi oficiată de o brigadă din grecia formată din Christidi Ioanna şi Popamattheou Ioanna, iar observator a fost delegat turcul Dilmen Ayberk.

Preţul unui bilet este de 10 lei, tichetele urmând să se pună în vânzare vineri, între orele 15 şi 17, la casieria Sălii Sporturilor, dar şi sâmbătătă, începând cu ora 15.

În faza a doua preliminară a Cupei EHF s-au mai calificat din Liga Naţională SCM Râmnicu Vâlcea şi Măgura Cisnădie.

 

One Thought to “Borussia Dortmund vine la poalele Meseşului”

  1. Anonim

    Pana aici ia fost lui HC Zalau.Dar mai bine sa se concentreze anul asta pe campionat , cu aceste tinere jucatoare !

Leave a Comment